May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den naturlige og økologiske sirup der ikke tilfører kroppen kalorier – sydhavnsmor.dk

Nogen tror jeg bager konstant, og hvis jeg havde tid, overskud og en krop der ikke blævrede så snart jeg så et stykke chokoladekage, ville jeg sikkert også have gjort det. NÅR jeg bager, bruger jeg (i opskrifterne jeg deler her på Sydhavnsmamma-blokken) IKKE sukker. Fordi så kan flere være med 🙂 I stedet bruger jeg alternativer til sukker og i en lang periode har jeg gjort mig gode venner med Fiber Sirup Gold og Fiber Sirup Clear, som begge er kalorie – og ikke mindst kulhydratslettere alternativer til sukker. Men på det seneste har Yaconsirup hittet i mit køkken. Yaconsirup bruges ligeledes som et sundere alternativ til andre sødemidler. Yaconroden – som er helt naturlig – er en sukkerart, der hedder FOS. FOS står for fructo-oligosaccharider og er en af de få kulhydrater, som ikke tilfører kalorier til kroppen. Læs det lige igen: ikke tilfører kalorier til kroppen. Vildt ikke? Man kan vel næsten kalde det et vidundermiddel? Det kalder jeg det! 😉

Jeg bruger Yaconsirup i maden, når jeg bager, på morgenmaden osv. It goes with everything! 🙂

Yaconroden stammer fra Andelsbjergene og har i virkelig mange år (flere hundrede!) været anvendt i Peru, men er forholdvis ny for os danskere.

Hvis du ikke gider ustabilt blodsukker, og gerne vil indtage et naturligt sødemiddel – uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, som er 100 % økologisk – vil jeg anbefale at bruge Yaconsirup. Jeg er tåååsset med det selv.

Det kan købes i nogle helsebutikker, og lige HER 🙂

yacon

Indeholder et par lækre affiliatelinks 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Flade grøntsagsbrød uden mel

Jeg har (med tilladelse, selvfølgelig) tyvstjålet opskriften på disse lækre fladbrød, fra Maria Vestergaard. Jeg har bare lige skiftet én lille bitte ingrediens ud; fra mel

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top