May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

I juleferien skal jeg… (vist have lidt travlt) – sydhavnsmor.dk

img_0090

… selvfølgelig være lidt kulturel, selvom det meste af tiden bare går med at være sammen med ungerne i Sydhavnshytten, suge Sofus runde kinder ind med min mund, kilde Uma på armen og se en ordentlig bunke (Kasper og Sofie, Krumme…) film. Jeg har slået Uma ud i Uno Junior et par gange, og hun er ikke vild med det. Forsøger ellers at fortælle hende hun så har held i kærlighed, men det skider man på, når man er 4. TREKVART!

-På Børnemuseet er der i morgen bageworkshop med pebernødder og snebolde kl. 11-13 (sidstnævnte sluger jeg i et væk hvis jeg først nærmer mig én, og synes det er synd for ungerne hvis de ikke får nogen, så jeg hopper måske over dén event og springer i stedet til på torsdag, når der er sushi – eller Sussie, som min far kalder det 😉 – workshop. Det foregår kl. 15.30-18.00). Samme lokation afholder nytårskoncert med Ray Ray (jeg aner ikke hvem det er, men det gør du måske?), nytårsaftens dag (d.31.) kl. 12.00, hvis den slags behager ens kulturelle (lange) løg.

-Spise morgenmad med den dejlige dame (og hendes søde datter) jeg fik foræret en rejse til Hamborg af til min forrige fødselsdag. Jep, har gavmilde veninder! Et sted jeg ønsker at daffe hen igen asap, for der var edderløgme fedt!

-Få besøg af min svigerinde fra Skælskør, og i teatret med Duracellkaninerne og min mamma senere samme dag i Karens Minde Kulturhus og se det her teaterstykke. 

-Save mig igennem en hulens masse afsnit af min nye favoritserie, og det er ikke denne (eller jo, den er stadig favoritten, men jeg har jo allerede slugt alle afsnittene, så er blevet BESAT af en ny – som jeg snart tipper om!)

-Ha’ den lækreste Hellerup-familie på besøg til middag på fredag, hvor jeg serverer alt godt til dellerne. Og kalkunhalsen. EFTER at have været til julefrokost fredag dag, hjemme hos denne dame, også sammen med hende her.

Nytårsaften bobbes op i selskab med dem der har lavet mig i start 80’erne og mine venner. Uden børn, for de skal spise pomfritter og hygge med farmand, som (alligevel) skal arbejde dagen efter. Så trynen skal vist ikke stikkes for dybt i flasken på årets sidste dag, for det vil jeg fortryde når jeg dagen efter står alene med to legesyge pomfritter, kl. 5.30…

Hvis jeg havde mere tid, overskud (og penge), ville jeg også gerne…

SHOPPE AMOK i dette boligsortiment, score hele Gannis garderobe, tage i til jul i Tivoli med mit yderst aktive avl, iføre mig (den) pels (jeg ikke har) og tage til Nytårskoncert på Gamle Scene, på Det Kongelige Teater, udforske Kongehusets gemmer, køre nordpå til Louisiana og lave juleaktiviteter med børnene (eller måske lade dem være hjemme og tage alene afsted, spise stor brunch, drikke hvidvin og efterfølgende flytte til Taarbæk eller noget), se Disney klassikere (Snehvide og de syv små dværge, Dumbo, Bambi, Peter Pan, Lady og Vagabonden, Tornerose, Aristocats, Den lille havfrue, Aladdin eller Løvernes Konge) i Cinemateket, tage i Planetariet, som er en stor og anderledes oplevelse, deltage i Feriecamp i Sydhavnen (som også afholdes på Amager, Nørrebro, Bispebjerg og Husum/Tingbjerg) – det er helt gratis og foregår fra i dag til og med på fredag d. 30. december. Så hvis du ikke gider kede dig i juleferien, så behøver du det i hvert fald heller ik’!

 

HVAD SKAL I? 🙂

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top