May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

9 seje kvinder: Sydhavnsmors venindebog 2016 – sydhavnsmor.dk

img_0140

Året er ved at ebbe ud, og et nyt spændende står klar lige om hjørnet. Her har jeg samlet ni interviews med nogle seje veninder/kvinder jeg har snakket med i 2016, og glæder mig til at byde nogle nye velkommen i 2017. Hvem kunne I tænke jer at læse om? Spyt ud  – og læs med hvis du lyster 🙂 – Tryk på navnet og du hopper direkte ind i interviewet…

 

img_0131

Sangerinden

SYS BJERRE

 

img_0133

Operasangerinden

SOFIE ELKJÆR JENSEN

 

img_0139

Modeblogger – og designer

MARIE JEDIG 

 

img_0134

Tv-korrespondent og vært

SOPHIE BREMER

 

img_0136

Forfatter og DJ

MARIA GERHARDT AKA DJUNA BARNES

 

img_0135

Min mormor

GUDRUN HANSINE HOLM 

 

img_0132

Skuespillerinde

MATHILDE NORHOLT 

 

img_0137

Skuespillerinde

MIA JEXEN 

 

img_0138

Politiker

JOHANNE SCHMIDT-NIELSEN 

Del på Facebook

2 kommentarer til “9 seje kvinder: Sydhavnsmors venindebog 2016 – sydhavnsmor.dk”

  1. Sejt jeg kunne godt tænke mig at læse om Le Gammeltoft, Sidse Babett, Sofie Gråbøl, Pernille Teisbæk, Hende fra Arvingerne og Trine Dyrholm, Hende fra Bedrag 🙂

  2. Hvor er det en god idé – jeg glæder mig meget til at læse med.
    Hvis jeg måtte vælge frit, stod Astrid Lindgren for tur – og Pippi med. Ser frem til at se, hvem du finder på (:

    – A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Hospitalsindlæggelsen

Jeg er hjemme igen, efter hospitalindlæggelsen. 3 – faktisk hyggelige – dage og nætter på Nordsjællands Hospital. Søndag, på min mands 39 års fødselsdag, gik

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top