May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

9 seje kvinder: Sydhavnsmors venindebog 2016 – sydhavnsmor.dk

img_0140

Året er ved at ebbe ud, og et nyt spændende står klar lige om hjørnet. Her har jeg samlet ni interviews med nogle seje veninder/kvinder jeg har snakket med i 2016, og glæder mig til at byde nogle nye velkommen i 2017. Hvem kunne I tænke jer at læse om? Spyt ud  – og læs med hvis du lyster 🙂 – Tryk på navnet og du hopper direkte ind i interviewet…

 

img_0131

Sangerinden

SYS BJERRE

 

img_0133

Operasangerinden

SOFIE ELKJÆR JENSEN

 

img_0139

Modeblogger – og designer

MARIE JEDIG 

 

img_0134

Tv-korrespondent og vært

SOPHIE BREMER

 

img_0136

Forfatter og DJ

MARIA GERHARDT AKA DJUNA BARNES

 

img_0135

Min mormor

GUDRUN HANSINE HOLM 

 

img_0132

Skuespillerinde

MATHILDE NORHOLT 

 

img_0137

Skuespillerinde

MIA JEXEN 

 

img_0138

Politiker

JOHANNE SCHMIDT-NIELSEN 

Del på Facebook

2 kommentarer til “9 seje kvinder: Sydhavnsmors venindebog 2016 – sydhavnsmor.dk”

  1. Sejt jeg kunne godt tænke mig at læse om Le Gammeltoft, Sidse Babett, Sofie Gråbøl, Pernille Teisbæk, Hende fra Arvingerne og Trine Dyrholm, Hende fra Bedrag 🙂

  2. Hvor er det en god idé – jeg glæder mig meget til at læse med.
    Hvis jeg måtte vælge frit, stod Astrid Lindgren for tur – og Pippi med. Ser frem til at se, hvem du finder på (:

    – A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Fødselsdag
Livsstil
Sydhavnsmor

Mine fødselsdagsønsker

Indeholder affiliatelinks (reklamelinks) Foruden stabil søvn, en gardin opgradering af vores badeværelse, en (hemmelig) date med Esben Smed og flere penge, så ønsker jeg mig

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top