May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jamen dér var den! Se min nytårskjole! – sydhavnsmor.dk

Skudt ind med affiliatelink

img_9851

 

Midi skirt metallic (min nytårs’kjole’ til 400 kr)

Jo, jo, jeg ved det godt. At den ligner frygtelig meget denne her, som jeg købte tidligere på året. Sådan som i forfærdeligt meget, men I ved – er der noget man er glad for, så køber man look-a-likes 😉 Og det var på en eller anden måde bare tid til at kaste fire hundredemands sedler efter et festskrud til nytår. Jeg havde dog irriterende svært ved at vælge hvilken af følgende kjoler eller buks, jeg skulle nuppe i det store metallic udvalg som jeg faktisk havde lavet en stor collage af til jer herunder, men da jeg skulle trykke udgiv slette den hele indlægget, så i stedet linker jeg til alle metallic-lækkerierne i stedet HER:). Nogle sagde på en måde bare nej tak af sig selv. Fx dem hvor man viser maven (flæsket hænger for meget til at jeg gider smække min bacon i fjæset på folk) og dem hvor der blev for lidt stof, hvis I forstår… nogen vil jo se stjerne godt ud i det hele. Andre (mig) not so much, og den slags må man bare erkende og gå for det man lissom bare ved spiller… som fx den nærmest tro kopi af den nederdel jeg allerede har… bare i lidt andre farver 🙂

Går I egentlig meget op i tøj til nytår? Kjole? Gulvlang eller ? Bukser? Eller mere i maden og hvilken pagne der skal skylle jer omkuld klokken tolv? Fyrværkeri – er det noget I fyrer af? Jeg er ikke stor fan af noget der larmer og skyder alle mulige veje… desuden er jeg sikkert ikke engang oppe kl. 00. Jeg har jo børn!

Del på Facebook

1 kommentar til “Jamen dér var den! Se min nytårskjole! – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

uldjakke med tern
Mode
Sydhavnsmor

Min uldjakke med tern

Efterårsferien tilbringer vi i sommerhuset, i Kulhuse. Shit, her er lækkert. Solen skinner, og trods for bare 10 grader, er vejret mildt og rart. Ungerne

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top