May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Forkølet? Snup en frækkert af en tryllekur og bliv rask! :-) – sydhavnsmor.dk

img_9685Det trick man altid mangler, når næsen render og øjnene løber, er lige her 🙂 Det virker i hvert fald på mig, så måske også for dig? Jeg har prøvet det flere gange.

Er du forkølet så indtag et halvt fed hvidløg, og skyl det ned med et (vodka) shot. Det er sattema’ ikke en rar smag, men det virker. Tag efterfølgende et langt og varmt bad, tag uldsokker på og tag en lur på et par timer. It works, girls!

God bedring <3

PS: Har også hørt at det skulle være virkelig effektivt at proppe et hvidløg op i nummi, men dén har jeg ikke lige fået testet 😉

 

Læs også: 

Tre vidundermidler til os kvinder/mødre

Sydhavns(hus)mor råd til al slags rengøring: Tre vidundermidler der virker!

Sydhavns(hus)mor råd: Eddike – et vidundermiddel!

Den naturlige og sunde mascara der giver dig de VILDESTE vipper!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top