May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sådan får du pæne og bløde fusser for en 5’er! – sydhavnsmor.dk

foedder

Hård og sprækket hud på fusserne skriger bare ikke på en fræk date, vel? Let’s be honest, det er næsten frækkere at lugte af sved, end at have en tyk hvid skorpe hud limet fast rundt pladerne. Men de dersens fødder kan virkelig nemt gøres nærmest helt spiselige, ved at investere i en pimpsten. Jeg spottede en i Flying Tiger til en 5’er for nylig da jeg power shoppede pakkekalendere til barylerne. Og Matas sælger dem også, en smule dyrere, men til at betale. Så man kan næppe påstå at man bliver ruineret, eller at man behøver en fodterapeut (med mindre man har andre fod-skavanker end lidt klammo hud), for at få pæne, babynumse-bløde fødder.

Så nemt er det: Du fylder en balje med varmt vand, smider et par spsk grovsalt i vandet og evt nogle dråber olie i, fx pebermynte, tea tree eller almindelig olivenolie, sænker skankerne ned i the hot tub og udbløder fusserne i mindst 10 min. Derefter skrubber du løs med din pimpsten, til huden bare gnides af og dit vandbad er godt ulæks.

Skift vandet undervejs hvis det bliver for ulækkert. Bliv ved til du igen mærker blød hud under fodsålerne og hvis du ikke synes de er bløde nok, tag da fat i en fodfil, hvis sådan en ejes, og skur løs til alt den hårde hud er væk.

Seriøst – den pimpsten er den bedste hjælper jeg nogensinde har ejet ift at få fine, bløde fødder! Den er helt vanvittig effektiv og nem at bruge, uden fare for at tage for meget hud af! Try it, baby og tak mig senere 😜

Jeg søber ofte fødderne ind i vand og pimpsten inden sengetid og smører derefter de glatte, lækre banditter ind i en god creme (fx KIMOVIs, som jeg før har skrevet om her og her) inden de svøbes ind i et par sokker, som jeg bobler i natten over.

Er du online-shopper typen: Pimpsten (i lidt dyrere version end Flying Tigers‘) kan købes HER, Tea Tree olie HER og håndklædet fra HAY HER 🙂 Disse ting behøves ikke for at få bløde fusser. 😉 Eller jo, pimpstenen gør jo, men den kan som sagt findes meget billigt i ‘den virkelige verden’ 🙂

img_9257

Indeholder affiliatelinks

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top