May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

GREEN – ELLER BLACK FRIDAY? – sydhavnsmor.dk

blackfriday

Jeg er netop hjemvendt fra en tur i Cinemaxx med Uma, hvor vi så Trolls (den var go!), og blev lidt overrasket over hvordan folk gik totalt amok i alle dagens (Black Friday) tilbud. Ikke fordi jeg ikke forstår hvorfor, men fordi jeg samtidigt også tænkte, at netop sådan en dag som i dag gør vi køber alt muligt vi slet ikke har brug for? Eller er det i dag vi får shoppet alle julegaverne (til os selv)? Jeg kunne ikke rigtig overskue massen af mennesker, og meningen var jo heller ikke at vi skulle shoppe (viskede min bankråder mig i øret), så jeg endte med kun at bruge de knap 200 kroner for bif og popcorn, som de farverige – og danseglade trolde krævede af os.

Armen, jeg gider heller ikke lyde højhellig, for selvom undertegnede ikke får shoppe-abstinenser netop i dag, er der alligevel nogle få ting jeg egentlig godt (hvis jeg havde haft råd) ville have skovlet hjem til (bage)køkkenet, boligen og kroppen i Sydhavnen – ting jeg tror kommer på min ønskeseddel til julemanden 😉

Bl.a. dette knaldpæne bestik i messing eller sort. Vi har pt et træt, halvrustent sæt der engang var pænt, men godt kunne bruge en afløser 🙂

bestik

Kan gafles HER i messing 

bestik2

og HER i sort 

 

Generelt har de vildt mange pæne til jeg ønsker mig hos de online sjov-ping sider, som jeg har nakket nogle Black Friday rabatkoder til i dag. HVIS der nu var noget du manglede 😉

 

ELLOS –

  • Her skovler jeg normalt både ting fra køkkenet, interiør og tøj hjem. Så du de møg pæne sakselamper jeg netop har købt?
  • Op til 50 % rabat i dag + fri fragt på mærket Black Friday-produkter. Koden er: 345732

 

DESIGNERS & FRIENDS

  • Op til 70 % rabat i dag

ZALANDO

  • Op til 70 % rabat i dag

DESIGNDELICATESSEN 

  • 20 % på (næsten) alt i shoppen i dag

BOOZT

  • Op til 50 % på helt vildt mange ting

LEKMER 

  • Op til 70 % på rigtig meget legetøj. Brug koden: BLACK16DK

NELLY.COM 

  • 20 % på alt med koden: BLACK20

og med koden: GOGOGO får du 20 % på ALT fra

ASOS

URBAN OUTFITTERS

God fredag, om den er grøn eller sort. Og rigtig god weekend 🙂

 

 

Indeholder affiliatelinks

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “GREEN – ELLER BLACK FRIDAY? – sydhavnsmor.dk”

  1. Hvis man nu havde planlagt lidt hvad man helt sikkert skulle anskaffe sig af de lidt normalt dyre ting (ikke sko og tøj 🙂 ) så er det jo bare en udsalgs dag som alle andre. Vi fik hevet en hård hvidevare hjem til under ½ pris. Et produkt der sjældent kommer i udsalg på grund af mærket. Så det..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top