May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sakselampe på budget – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

img_9191

Efter at have haft en indretningsarkitekt på besøg er jeg gået bananas i Sydhavnshytten, og har forsøgt at peppe alle rum op. Soveværelset der som tidligere nævnt i dette indlæg, har været base for hele familien og ikke kun de voksne 😉 , er nu i gang med en overhaling så der kan smadres SKAM og interiørmagasiner igennem, samt skrives blogindlæg i liggende stilling. Vi har nemlig købt nye sengelamper fra en af mine favoritshops, Ellos. Hos Ellos har jeg både købt julegaver til ungerne, undertøj til moi-self og lurer stadig på en sengegavl der i så fald skal hænge få cm fra de fine sengelamper. Martin fik en brun sakselampe fra (meget dyre: 3400 kr for en lampe) Dell i fødselsdagsgave for nogle år tilbage og da jeg så disse (hvide) sakselamper fra Ellos til bare 599 kr stykket var jeg ikke i tvivl om at det var dem der skulle smækkes op i soveværelset og belyse mit sene vågenliv. De er endnu ikke blevet hængt op, da jeg forsøger at overtale Martin til at jeg må få malet endevæggen så rummet får dybde – hvad synes I om dén ide? 🙂 Men jeg kan næsten ikke vente med at få smækket de flotte sakselamper op. De fås både i sort, hvid og messing.

img_9192

Foruden de hvide til soveværelset vil jeg også ha’ grabberne i en sort til Sofus værelse, så vi kan læse brandbil – og traktorbøgerne i et ordentlig lys, når der skal puttes 😉

Hvilken farve er jeres favorit?

Sakselamperne fra Ellos kan gafles billigt HER.

Del på Facebook

2 kommentarer til “Sakselampe på budget – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

børneplakater
Bolig
Sydhavnsmor

Fede, billige børneplakater

ANNONCE Fra øverst til venstre: Moonship Poster, Business Poster, Verdenskort Dyr Plakat, Minionstegning lavet af min far, Hvalen Plakat De sidste mange måneder har vi

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top