May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min fars kunst – sydhavnsmor.dk

Man må jo ikke rigtigt sige det, hvis man er lidt jantelovs-agtig. Men det er jeg altså ikke, så: Jeg synes min far er mega sej og dygtig! 🙂 Jeg er meget stolt af ham, for det første fordi han generelt bare er en vanvittig sød og omsorgsfuld far – og morfar, og fordi han er sjov, en flot far, er meget betænksom når det gælder andre mennesker, og fordi han bl.a. er rigtig kreativ og en dygtig kunstner. That’s it, og en lille smule mere 😉

img_9197

Til daglig arbejder han som socialrådgiver, hvor han støtter og taler med udsatte mennesker. I hans fritid dyrker han motion, læser bøger, sejler i mine forældres damjolle, hjælper os med vores til tider umulige baryler – og når der skal fikses ting og sager i vores lille Sydhavnshytte, og så maler og tegner han som en gal. Det elsker han nemlig, og heldigvis er vi mange der synes han er god til det – trods for han er ret beskeden (og måske bliver en smule rødkindet over mit indlæg her, hvis han læser det) omkring hans evner – for hele mine forældres lejlighed er plastret til med farverig kunst på de hvide vægge. Og flere af værkerne er af Ole, himself. Også her i det gamle Sydhavnen har vi fået et par malerier (se fx det store øverst) og jeg synes at det netop er dem – som også indretningsarkitekten vi for nylig havde på besøg nævnte – der gør vores hjem så personligt.

Da jeg var teenager synes jeg at min far kunne være noget af en pestilens (jeg fornemmer at min fire-årige datter allerede synes det samme om mig 😉 ) sommetider. Så det er altså ikke fordi jeg prøver at male vores verden rosenrød, for hvis verden er dét? Og jeg var desuden selv en slemmo teenager, hvis jeg tør at tænke tilbage på den tid 😉 Men nu synes jeg sgu at han er ret fed! Heldigvis 🙂

Herunder viser jeg lige et par billeder af hans kunst, og jeg jeg hepper altså lidt på, at han snart udstiller sine værker 🙂

PS: På billedet herunder er det øverste i midten samt det øverste til højre ikke lavet af Pappa Ole Andersen.

img_9198

img_9199

Og “operasangeren” der pryder væggen øverst oppe, er et glamourøst kunstværk som jeg har kreeret i de små klasser i folkeskolen, for måske 25 år siden 😉 Min far har dog lavet en hel serie af de sjoveste (hvis du spørger mig) hønsetegninger med tilhørende små historier. Nogle af dem kan I se herover – og under, som hænger i mine forældres lejlighed i det nye Sydhavnen.

img_9195

img_9196

 

Læs også der var engang hvor cykling uden hjelm, parabener og cigaretrøg ikke var farligt…” 

Billedet er af min far og mig (uden hjelm) for 33 år siden 😄

image

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Rejser
Sydhavnsmor

MINE FAVORIT LOPPE-SHOPS!

Jeg blev næsten angst første gang min mand tog mig med derhen. Turbos Loppebazar ligger i Sydhaven, en sidegade til Gammel Køge Landevej og virker

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top