May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Amerikanske pandekager uden mel, sukker og laktose

img_8267Det er nærmere blevet normen end undtagelsen, at der ryger noget dessert-lignende bagværk på bordet, i Sydhavnshytten. Og det er efterhånden også blevet små-farligt, fordi jeg jo kører hele svineriet ned, prompte. Mine æblekinder blævrer lidt mere end de ellers har gjort, mavebæltet skvulper lidt højere og dobbelthagerne hænger lidt mere. Men jeg har det godt 🙂 Disse fluffy amerikanske pandekager bonner dog ikke ud på vægten, så dem kører jeg hjertens gerne ned i flæng. Det gør Barylerne også, og Martin er skam heller ikke den der holder sig tilbage, når de bliver smækket på bordet.

Bryder du dig ikke om det brændte look, behøver du ikke (som jeg 😜) at gå efter en god sort skorpe 🙈

Opskriften på 7-8 stks fluffy amerikanske pandekager er:

3 stk mellemstore (øko) bananer

3 (øko) æg

1 spsk Fiber Husk

1 tsk bagepulver

1 knsp salt

3 spsk kokosfibermel (kan købes i fx Irma og Føtex)

Et skvæt kokosmælk (kan undlades, men gør pandekagerne mere luftige og smagsfulde) – kan evt. erstattes af anden slags mælk, hvis man ligger inde med det

Kokosolie til stegning

 

Sådan gør du:

Pisk hele baduljen sammen til en jævn blød, dej.

Fordel dejen i 7-8 (amerikanske) pandekager på en varm pande, med kokosolie.

Spis dem lune – evt. med Fiber Sirup Gold, ( eller alm. sirup), eller en sukkerfri syltetøj 

 

Indeholder affiliatelinks

FIND ALLE MINE MEL – OG SUKKERFRIE OPSKRIFTER HER 🙂

10kager

 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Amerikanske pandekager uden mel, sukker og laktose”

  1. Og hvis man lige smider et drys vaniljepulver i og evt et par blåbær på, kan de spises helt som de er, uden noget ovenpå 🙂

  2. Så gode pandekager 🙂 Selv min mand spiste med god appetit, og han er ellers meget kræsen med pandekager.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top