May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sådan gik suppekuren – sydhavnsmor.dk

img_8901

Er suppekur for alle? Nej, absolut ikke. Det var ikke noget for mig i hvert fald. Jeg bryder mig egentlig heller ikke om ordet suppeKUR, for selvom det var en kickstart til at smide de fem famøse kagekilo der lumrede på mine sideben, og som gør at jeg – hvis jeg ikke skiller mig af med dem – må skifte en hel garderobe ud da jeg ikke kan klemme min popo ned i mine jeans (hvilket jeg ikke har råd til) –  ALDRIG vil anbefale nogen at snuppe en suppekur. Eller kværne suppe mere end en uges tid, som jeg selv gjorde – hvor jeg oven i købet har snydt bevidst. KURE er i det hele taget et mærkeligt begreb og ikke noget jeg tror på for alvor. Jeg tror på en sund krop som OGSÅ indtager syndige sager engang i mellem, ellers bliver man sgu da en sur tissekone.

Nå, men nu til de fede facts: suppekuren – eller udrensningen om man vil, hvor jeg hver dag i syv dage har kværnet fem forskellige nærende supper (som indeholdt masser af vitaminer og mineraler, og hvor jeg ved siden af også indtog friske grøntsager og frugt, samt en dag åd en en stor fed øko-bøf) var sgu lidt af et helvede.

Suppe til morgenmad bliver jeg aldrig fan af, og da jeg var på dagens tredje drikke-måltid var jeg altså ærligt talt lidt træt af knuste grøntsager. Mæt var jeg hele tiden, men lysten til den cheddarost der lå og lokkede på øverste hylde i køleren, chokoladen i skabet og de chips-leftovers fra lørdagens fødselsdagsfejring var hardcore. Almindelig mad og søde/salte sager var noget jeg i den grad savnede. På tredjedagen havde jeg på forhånd planlagt en ‘snyder’. En halv dag uden suppe, hvor jeg i stedet indtog alt jeg begærede af julefrokost-godter, som også inkluderede våde sager med stærke procenter. Jeg havde nemlig arrangeret en fødselsdags-julefrokost for mine nære veninder og dér holdt jeg mig ikke tilbage. Og der lumrede på ingen måde nogen former for dårlig samvittighed. Tvært i mod. Breaket gjorde at jeg kunne overskue de sidste fire dage i suppedasen.

Efter syv dage på flydende føde – og et lille sidespring om lørdagen, nogle lakridser, en protein-salat der sneg sig ind fredag og erstattede to supper da jeg var til Bogforum og gik sukkerkold, en Acai bowl og ca. en halv plade 85 % chokolade fordelt ud over ugen (plus lidt marcipan) – sluttede suppeugen med en happy Sydhavnsmamma, der GLÆDER sig til at vågne op, i morgen, torsdag, og køre almindelig mad ind i skrutten! 2,1 kilo lettere end for en uge siden (det meste er nok bare vand) og en følelse af YAY, fordi jeg sgu klarede det (med lidt snyd, men hva’ fanden… jeg er slet ikke god til strikse spisevaner, og det tror jeg sgu heller ikke er sundt!)!

Fra i morgen vil jeg de næste fire uger spise sundt og langt mere varieret (hvilket også inkluderer søde sager og flydende procenter i weekenderne) med et dagligt hverdags-indtag på ca. 1200-1300 kcal, så jeg kan smelte de sidste par kilo, så jeg igen kan hoppe ind i mit gamle kluns som en buttet babe 😉

Hvis I vil se hvad der ryger i svælget på en madglad Sydhavner –  og en masse andre ting, kan I følge mig på Instagram 🙂

Der kommer til at gå lang, LAAAANG tid før jeg indtager endnu en suppe 😬😝

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Cosori airfryer
Livsstil
Sydhavnsmor

Nem mad med Cosori airfryer

Jeg blev “kendt” herinde på at udvikle og dele opskrifter, da jeg for syv år siden oprettede bloggen. Jeg elsker at finde på, eksperimentere og

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top