Frækt til frodige former – Sydhavnsmor.dk

img_9101

Sponsoreret:

1 // 2

Affiliatelinks:

3 //4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Man kan også kalde det: når en stor numse snyder sig mindre. Dén sag kender jeg til! Jeg har altid brugt det beskidte, og så alligevel ret ufarlige trick: at møve Large-nummeren ned i en strammere (under)kjole. Jeg er jeg ikke bleg for at snyde den mindre – selvom både Kim Kardashian og Beyonces bagedele gir den op for os flotte bredrøvede – da jeg simpelthen synes at netop min flade, trætte bagdel bare bliver bare en tand pænere med et lille balleløft, som mange af de hersens bodyshapere er skide gode til at hjælpe popoen på vej til. Jeg ejer selv nummer 1 fra Ellos, og havde møvet mig ned i den i lørdags da jeg havde inviteret mine veninder over til mad og vin. De spurgte mig sgu alle om jeg ikke havde tabt mig – og nej, det havde jeg ikke. Og JO: Jeg synes store numser ER pæne. Hvis de ikke er alt for lange og firkantede 😉

Snyd eller ej – jeg er sgu fan af min numse- (og alt muligt andet) hjælper. Så her er ni styks frækkere lingeri og “snydetøj” der må siges at ha’ gjort et godt stykke arbejde for min krop. I ved, i hvert fald sådan liiiige mast de værste pomfrit-deller ind så de ikke buler alt for meget i kjolen… og inden under det tøj der ikke trænger en ‘maser’, har jeg desuden også haft 7 undertøjs-frækkerter i kikkerten, som kan bruges af både de brede, lange, smalle, runde, firkantede… 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *