May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Et must have til din hud i den kolde tid – sydhavnsmor.dk

img_8968

I 2013 var jeg i Berlin for at besøge en veninde og hendes søn. Jeg havde Uma med og hele banden gik dagligt i diverse (øko) shops for at fritte markedet for de bedste produkter til barylerne og os selv. Jeg fik bl.a. købt Weledas vind-og-vejrbalsam, som siden har været et must have i vores toiletskab, og som har reddet både ungernes og undertegnede tørre vinterhud år efter år. Det er seriøst en fræk fætter – en hudcreme af bivoks, lanolin og mandelolie der beskytter huden mod kulde og hård vind, så vi undgår både at sprække huden og få blodspringninger på vores små tykke kinder.

Jeg kører et lag i hovedet på barylerne inden de smutter i vuggestue og børnehave og et på mig selv, inden jeg træder i el-pedalerne mod Vesterbro, hver (skide kolde!) morgen. Cremen er virkelig genial!

Den kan købes i helsebutikker eller HER for den nette sum af en 50’er 🙂

Mangler du også en god numsecreme til barylos? Så vil jeg virkelig anbefale denne til knap 60 kroner, som vi selv har brugt på de to smås’ numsebasser, når der har været irritation og rødme in da “backyard” 😬😉 Den er desuden også ret god til tørre hænder, believe it or not.

Er cremet ind i affilatelinks

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Et must have til din hud i den kolde tid – sydhavnsmor.dk”

  1. Godt tip. Min hud er ved at gå amok over, at arbejde ude i de kolde måneder, men har aldrig brugt nogle former for creme, så er lidt på bar bund (:

    – K

  2. Elsker weledas cremer – pånær deres håndcremer, hvor man må vente forgæves på at de tørrer og man kan komme videre med sit liv. Kan også anbefale nogle af de der 100 % fedtcremer, som apoteket har til de små. De er modsat weledas cremer uden parfume.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top