Mine nye vinterstøvler – Sydhavnsmor.dk

De sidste mange måneder har der siddet et par Acne skind-sneaks på mine 38-fødder. De er fede, og jeg elsker dem så højt at jeg længe har haft svært ved at acceptere at de skulle vige pladsen for nogle varmere banditter. Dét problem er ovre nu, for jeg har fundet de mest latterlig seje vinterboots, som jeg stensikkert skal køre lige hjem på mine kolde fusser asap! Jeg har bare ét problem og det er at jeg har svært ved at finde ud af hvilke af disse der er fedest? De sorte shiny eller hvide?  De matte sorte eller de mørkeblå? Jeg tror jeg går safe efter de shiny sorte, men hold nu kjæææft hvor er de andre også rå!!! Er det for meget at nappe alle fire? 😉 Det synes min bankrådgiver i hvert fald, stensikkert!

De er alle fra Ganni, som jeg er ret stor fan af og jeg glæder mig til at soppe rundt i dem de næste par år – for når jeg køber nye (vinter)støvler bliver de brugt til de er helt slidt op. Derfor bruger jeg også gerne en ekstra lille skilling på god kvalitet, så jeg slipper for at skifte dem ud årligt. Er de ikke pæne? Hvilke er din favorit?

img_9111

De kan erhverves lige HER i shiny sorte og HER i hvide. HER i mat sort og HER i mørkeblå – og snart er de mine. YAY! 🙂

 

 

Udtrådt i affiliatelinks 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *