May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

6 spa destinationer der ikke vælter budgettet – sydhavnsmor.dk

image

Forrige uge fortalte jeg om en gudelækker oplevelse jeg havde i Polen. Her snakkes der selvfølgelig om en spa – og shoppetur til Stettin. Intet mindre. Fra 800 kroner kan du smutte med bussen til Polens femte største by, og gå amok i billige spa – og wellness behandlinger, sågar kan du få dig en billig omgang hos tandlægen, hvis den slags skulle friste dine bisser og der er masser at shoppe, hvis du elsker store centre, billigt legetøj, pels og skind. Læs mere om det hele her. 

I januar drog jeg med min veninde Mathilde, til det svenske. Vi skulle dase på Ystads Saltsjöbad, hvor vi boede i en suite med udsigt over havet. Drak (for) mange bobler, vino og havde en fest i eget selskab, væk fra hverdag, arbejde, mænd og børn. Læs mere om opholdet her. Hvis du kunne tænke dig det samme, så hold øje med halv pris tilbud. Sådan et ved jeg der findes på hjemmesiden lige nu, og jeg overvejer enormt kraftigt at finde vej dertil igen, meget snart! For er du så færdig, hvor var det lækkert og luksusagtigt!

Jeg har det endnu selv til gode, men jeg har i flere år håbet på et hul i kalenderen, så jeg kunne styrke afsted mod Budapest. Jeg har netop søgt på billige returrejser og har fundet billetter til knap 500 retur her i februar, og et ret lækkert hotel her til 1250 kr for tre nætter for to personer i centrum, med spa. Eller dette hotel til 1700 kr med samme faciliteter og centrum-afstand som forrige. Dvs. du kan komme afsted på spaferie til Ungarns hovedstad Budapest for ‘sølle’ 1100 kroner per person. Jeg har hørt at byen er Paris-lignende og skide billig at leve i. Og dyppe kroppen i, samt masseres igennem til du er mørbanket. Jeg vil afsted!

Der er flere billige rejser til Polen med hele svinemøget betalt. På Hotel Alma Spa i Barlinek, en times længere kørsel end til Stettin, får du tre overnatninger, all inclusive mad og drikke, tre valgfrie behandlinger for 1300 kroner. Det er jo vanvittigt! Byen ligger ved en indsø og er derfor også smuk at vade rundt i. Men du skal nok være rimelig nær den heldige kartoffel der tager med dig, for jeg tror ikke der er såååå meget at lave i byen. Jeg har hørt at der ligger en god fiskerestaurant og det primært er pensionister der smutter afsted hertil, så hvis du er en partyanimal, skal du måske overveje næste mulighed… 😉

Sofiebadet på Christianshavn eller Kurbadet i Frederiksberg Svømmehal – her planter du din mås i København, og du kan slappe af, og smutte ud og ryge helt i hegnet på diverse barer efterfølgende. Og slippe for at snuse til pensionisttilværelsen, hvis du endnu ikke er klar til den slags. Jeg er 😉 Jeg har endnu Sofiebadet til gode, og det skal undelynme være snart jeg afsted dertil for har et gavekort liggende der venter på mig og Martin. Spa-afdelingen i Frederiksberg svømmehal er helt top, synes jeg. Det koster 165 kolde gys, og det er en lille mønt at slippe for en stor, god oplevelse. Og en kende billigere end at rejse over landegrænser, men knapt så spændende, hvis du spørger mig 😉

VIL du over landegrænser, så er Marrakech saggema’ også en god ide at smutte til. Der er masser af god hammam – spa muligheder, god (fransk og arabisk) mad på de fine, elegante restauranter til billige penge, masser af mavedans, sko, læder, smykker og tøj i alverdens farver og gode kvaliteter. Jeg rejste dertil med en veninde i fem dage, for seks år siden. Har du set Sex and the City 2? Den er optaget i Marrakech, og mange af scenerne på det kæmpe store marked Djerma el Fna, som min veninde og jeg gennemkneppede for alt læder-ståhej, farvede hjemmesutter, læderpufs, flotte (senge)tæpper mm. Jeg vil virkelig gerne tilbage snart, for det er meget eventyragtigt at være i Marokkos smukke by, Marrakech. VIRKELIG en af mine favoritbyer. Vi rejste retur for 1000 kr per mand, og det kan du stadig gøre i perioder – tjek flypriserne her. Vi boede desuden på det smukkeste Riad i den gamle bydel. Vi følte os virkelig som prinsesser, i det fineste palads. Prisen per nat var ikke mere end et par hundrede kroner. Se fx dette ‘slot’ til 800 kroner for tre nætter for to personer, eller dette. Og jo, det SER sådan ud i virkeligheden. Jeg har været der!

Hvis du overvejer en eller flere af følgende rejser/oplevelser, så tag mig med. Hvornår? Jeg kan godt! 😉

Psst! Husk at deltage nemt og uforpligtende i konkurrencen om en voucher på 500 kr til Flying Tiger (den gamle Tiger butik)

Svøbet ind i affiliatelinks 

Del på Facebook

2 kommentarer til “6 spa destinationer der ikke vælter budgettet – sydhavnsmor.dk”

  1. Åh, jeg har aldrig prøvet spa-ophold, men min kæreste og jeg skal besøge Budapest, hvor de gør meget i termiske bade. Mon det egentlig er dyrt? Kunne være, man skulle kaste sig ud i at prøve – det ser så luksus ud (:

    – A

  2. Var selv i Budapest i sommer – sådan en lækker by (og mega billig). Kan virkelig anbefales.
    Hvor har du fundet tilbudet med halv pris på Ystad? Jeg synes ikke jeg kan finde det på hjemmesiden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Kultur
Sydhavnsmor

Spis dig gennem Sydhavnen

Det er tid til et par fifs, til nogle gode spisesteder i Sydhavnen. Der er nok ikke mange, der har taget en South Harbour Gourmet Tour.

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top