May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Om at komme i gang med at løbe – og fedt træningstøj til os fitte typer ;-) – sydhavnsmor.dk

klapsalver

Som I måske har læst her, har jeg de sidste par måneder gået fra at være mere lad ens (doven) Lars, til at kunne løbe – eller det som andre måske kalder lunter, men jeg er stolt 😉 5-6 km uden en pause. En af de vigtigste faktorer for at jeg har kunne slæbe min pomfritterede krop gennem Hedelandsmarker og Sydhavnsparker, har været at jeg har løbet så tilpas langsomt at jeg ikke er gået død fra start, men den allervigtigste har faktisk været min beklædning! Førhen løb jeg med bukser der faldt ned om røven og jeg måtte derfor pruste og stønne for at holde dem oppe, hvilket jeg brugte al min (sparsomme) energi på. Efter jeg i London fik shoppet noget hamrende godt træningstøj, som sidder dér det skal uden at falde af, har jeg også fået mere lyst til at binde mine løbesko og komme afsted. Så meget, at jeg faktisk er endt med at melde mig ind i en motionsklub her i Sydhavnen, hvor jeg hver tirsdag eftermiddag drøner ned i Valbyparken og spæner (eller hvad man nu kalder det 😉 ) ca. fem kilometer rundt, sammen med en masse andre Sydhavnere. Det er motiverende og hamrende hyggeligt, så jeg vil virkelig anbefale alle Lars’er der har det på samme måde som jeg, at melde sig ind i en form for motionsklub 🙂

Jeg har fundet en masse lækkert træningstøj på budget som oven i fløjten – og kun i dag, er på 20 % rabat, hvis du bruger koden MAJOR20.

loebejakkehvid

Løbejakke (som er virkelig god at have, særligt her i kulden) kan findes HER (og fås også i sort)

 

marblesportstop

Sportstop kan findes HER

sportsbhsort

Sort sports bh, så babserne ikke flyver omkring og gør ondt kan findes HER

 

sportsbhblaa

Blå sports bh kan findes HER

 

sportsbhlilla

Lilla sports bh kan findes HER

 

graaleggings

Grå træningsbukser kan findes HER (og snart hjemme hos mig. På en større røv 😉 )

 

leggingssorte

Sorte træningsbukser kan findes HER

 

orangeleggings

Orange træningsbukser kan findes HER (und aus Sydhavnen 😉 ) Ps. kan ikke tysk.

 

sportbuksermarble

Marble-træningsbukser (der passer til toppen ovenfor) kan findes HER

 

loebeskohvid

Lyse og seje løbesko kan findes HER

 

loebesko

Sorte løbesko kan findes HER

 

loebeskoprint

Mega rå løbesko med print kan findes HER

 

sokker

Løbesokker i 2-pak kan findes HER

Find et meget større udvalg af sportstøj – og udtyr HER 🙂

Hvis du får blod på tanden, (overvejer at løbe og bor tæt på Sydhavnen) så kom dog og vær’ med 🙂 Vi mødes i rundkørslen ved indgangen til Valbyparken hver tirsdag kl. 17! Det er skide skægt og hyggeligt. 🙂

Indeholder affiliatelinks 😘

 

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top