May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

50 % på MAX FACTOR, L’oreal, KORRES, Essie, The Body Shop, Lancaster mm.

img_8669

Det er farligt at læse med her, men det er også lidt dejligt nærmest at spare penge – for det er jo det er jo det man gør, når der er store rabatter, ikke? 😉

Tryk på linksne herunder og hop nu (for det varer desværre ikke ved) direkte ind i 50 % himlen på nedenstående mærker 🙌🏽 Jeg har selv lige power-shoppet neglelakker i alverdens farver og en masse andet til meget få penge  🙈😄

Pludselig blev søndagen bare lige en tand bedre 👻😜😘

MAX FACTOR 

LANCASTER

THE BODY SHOP

SEBASTTIAN

KORRES

L’OREAL

ESSIE

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top