May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

50 % på MAX FACTOR, L’oreal, KORRES, Essie, The Body Shop, Lancaster mm.

img_8669

Det er farligt at læse med her, men det er også lidt dejligt nærmest at spare penge – for det er jo det er jo det man gør, når der er store rabatter, ikke? 😉

Tryk på linksne herunder og hop nu (for det varer desværre ikke ved) direkte ind i 50 % himlen på nedenstående mærker 🙌🏽 Jeg har selv lige power-shoppet neglelakker i alverdens farver og en masse andet til meget få penge  🙈😄

Pludselig blev søndagen bare lige en tand bedre 👻😜😘

MAX FACTOR 

LANCASTER

THE BODY SHOP

SEBASTTIAN

KORRES

L’OREAL

ESSIE

Indeholder affiliatelinks 

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Effektiv slankekur

Jeg skriver ikke dette fordi jeg hverken vil opfordre jer til at gå på slankekur, eller fordi jeg sidder med en løftet pegefinger overfor jer

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen