Industrielt soveværelse – Sydhavnsmor.dk

På tirsdag får jeg besøg af en indretningsarkitekt da jeg siden vi har byttet om på soveværelse og stue ikke har syntes stuen funker optimalt. Det er er stort rum på ca. 30 m2 og jeg kan ikke få rummet til at sidde i skabet. Hvis I forstår 😬. En stue skal være hyggelig, varm og med god belysning. Det håber jeg at indretningsarkitekten kan hjælpe mig med – og jeg skal selvfølgelig nok opdatere her på bloggen, hvordan det udvikler sig 👻

img_8339

I mellem tiden har jeg kastet mig over soveværelset. Martin og jeg har ikke haft vores sådan helt eget soveværelse siden vi fik Uma for 4 1/2 år siden. Det føles ikke sådan, i hvert fald. Altid har der ligget en yngel mellem os, og selvom det måske er det mest hyggelige jeg kan komme i tanker om, har jeg det også ret optur over, at Sofus netop er rykket ind på eget værelse, så jeg kan LÆSE, se IPad og sove – i min egen seng! Jeg synes det er noget hotel-stemning over sengegavle og ville vildt gerne gafle en blød, velour-gavl til vores mega-size bed, men da vores soveværelse er hyttens mindste rum tillader kvadratmeterne ikke det store skrud, så jeg har må tænke alternativt.
Da vi har fået en smed til at lave nogle New-Yorker jerndøre/stort glasparti mellem spisestuen og vores soveværelse, er stilen i forvejen rå og industriel – derfor passede ovenstående sengegavl som ses på billedet egentlig spot on ind i vores hjem! Jeg har herunder linket til de forskellige ting du ser på billedet, hvis du fx også er lidt in låve med det pæne interiør. Der er 20 % på alt boligsortiment til de links nedenunder, samt alt andet på Ellos, hvis du bruger koden 345432 (til og med 23. oktober).

Sengegavl // A-plakat // Sengetæppe af hør// Sengesæt i hør med print // Potteskjuler //Morgenkåbe 

Hvad synes I om gavlen? Jeg synes den er pisse pæn, og jeg får virkelig lyst til at kaste mig direkte ind i den seng der. Det sengetøj er også slurpende lækkert at se på.

Og nu vi alligevel ligger og roder rundt i det – er der nogen af jer, der har et godt bud på nogen sengelamper der ikke koster spidsen af en jetjager, som ville passe godt til stilen? Jeg smækker et vådt kys, til dem der tipper mig til noget pææænt, hvis vi støder på hinanden i levende live 😉 GOD weekend, for Søren!

Ruller rundt i affilliatelinks 

Kommentarer (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *