May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 køkkenmaskiner jeg ikke kan leve uden

img_8349

Da jeg jo spammer verden med bagværk (primært uden mel og sukker), er det også på sin plads at fortælle at jeg har fem gode venner, der hjælper mig med at klaske skidtet sammen 😉 Mine fem større – og mindre hjælpere, klarede andre sig førhen uden, men når de ligefrem står der og plager om at gi’ en hånd med, skulle man da være et skarn, hvis man ikke takkede ja 😄. Det drejer sig om følgende:

 

Mini – donutmaskinen – nyerobret, men undelynme også et af de bedre køb jeg har gjort mig længe. Den koster ikke mange penge, og glæder mange maver. Køb den her, og bag nemt lækre donuts (uden friture) til dig selv og ungerne. Jeg har fx netop lavet en ordentlig røvfuld til Sofus 2-års fejring i vuggestuen.

Toasteren. Fordi toasts bare smager idiotisk godt og fordi den også er genial til at lave disse lækre proteinrige (LCHF) melfrie toast i.

Foodprocessoren – jeg bager jo flere gange ugentligt sødt, men sukkerfrit (og melfrit stads til Sydhavnshytten og dem der kommer forbi). 9 ud af 10 gange er denne i brug. Den er nem at rengøre og super nem at betjene. Den kan købes her.

Vaffeljernet er en gammel lady, som alle bedstemødre har haft/har. Inklusiv mig 😄. Jeg fik også mit af min nu 98-årige norske mormor. Jeg har virkelig gjort stort brug af det og har utallige gange lavet fx disse melfrie, og super lækre vafler mellem de glohede plader! Lignende kan købes her.

Den helt almindelige blender er selvfølgelig heller ikke til at komme udenom. Den hjælper mig hver gang jeg skal lave denne peanutcreme, når jeg skal lave min grønne morgensmoothie og når jeg skal lave hummus og en masse, masse andet der fyres i skrutten! Jeg har været gennem hele møllen af mærker og jeg er ret tosset med kvaliteten på denne maskine, der kan købes her.

Andre maskiner jeg SKAL eje? Så smæk et forslag op her, tak ❤️

Og tusinde tak til alle jer, der har været så super søde at svare på mine spørgsmål her ☺️🙏😘

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

4 kommentarer til “5 køkkenmaskiner jeg ikke kan leve uden”

  1. Herhjemme kan jeg ikke klare mig uden min minihakker i hverdagen. Vi er godt nok kun to, men den er genial til at hakke eks. nødder og mindre portioner chokolade. Derudover bruger jeg den osse til løg og urter, så slipper jeg for tårer og det er hurtigere overstået end hvad jeg ku klare i hånden. Den version jeg har, er osse en stavblender (som jeg heller ikke kan undvære) og jeg mener det er en obh.
    En anden maskine jeg osse er svært glad for, er min røremaskine. Den gør bare livet uendeligt meget lettere når der skal bages brød og de skal æltes længere end hvad mine arme kan klare.

  2. Shit mand – nu købte jeg en donught-meker… Så skal vi have donughts til alle fødselsdage fremover. Mon jeg kan finde opskrift på dej her på din blog? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized
Sydhavnsmor

Vil I møde min agent?

I maj 2018 opsagde jeg min kontrakt med Bloggers Delight, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og få en tættere kontakt med de brands

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top