May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vil I være søde at hjælpe mig? :-)

img_5877

Jeg har brug for lidt indspark fra jer søde læsere, så håber I vil hjælpe mig, ved at svare i en kommentar herunder 😄

Uden jer – ingen blog. Derfor vil det gøre mig virkelig glad, hvis I vil bruge et par minutter af jeres tid, på at svare på følgende spørgsmål – dem I har lyst til. Det er lidt kedeligt med envejs kommunikation i længden, så det vil i den grad være skønt, at finde ud af hvem I er – og høre jeres mening 🙂

Hvor gammel er du?

Hvor i landet kommer du fra?

Har du børn?

Hvilke indlæg læser du flest af på Sydhavnsmor? (Opskrifter, gode råd, kulturelle tips, personlige beretninger, om børn, rejser…?)

Hvilke springer du over?

Hvor ofte besøger du bloggen?

Hvad synes du ville gøre bloggen mere interessant? (Forslag til indlæg modtages med kyshånd)

Hvilke blogs læser du ellers?

Jeg vil suge alt til mig, og gøre brug af jeres tips til kommende indlæg. Tusinde tak fordi du gider at svare 😘

Del på Facebook

64 kommentarer til “Vil I være søde at hjælpe mig? :-)”

 1. Hej Sydhavnsmor,

  Tak for en sjov og uhøjtidelig blog 🙂

  Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe.

  Jeg er 36 år, mor til en dreng på seks og dreng på tre. Bor i Gentofte med drengene og deres far, Mikkel.

  Jeg synes de personlige beretninger er sjove, der hvor du med din humor fortæller om din singletid, når du løber eller gode råd. Men jeg elsker også dine opskrifter, som vi ofte laver. Og ideer til hvad vi kan lave med vores børn.

  Jeg læser din blog flere gange om ugen, men når ikke altid at drøne forbi, men læser nogle gange flere indlæg i rap. Synes det er dejligt du er nede på jorden i forhold til andre bloggere, som fortæller om hvor fantastisk lykkelige de er, og hvor glamourøst de lever.

  Jeg blev egentlig anbefalet at læse din blog af en veninde, og læste i forvejen ikke mange blogs så har ikke nogle faste jeg ellers læser.

  Håber du kan bruge det 🙂

  1. Tusinde tak for dine søde ord <3 De gør mig altså glad! Og jeg synes det er SÅ spændende og hyggeligt at læse om JER 🙂 Rigtig god weekend!

 2. Jeg er 42, har fire børn i alderen 11-20 år og er glad for opskrifterne, rejsetips, shopping tips. Jeg læser dine indlæg et par gange om ugen.

 3. Jeg hedder Sanne, er 29, har 1 barn på 3 måneder og en kæreste. Bor på Nørrebro og læser primært med når du skriver om kulturelle tips, husmoderråd og opskrifter. Tak for en sjov blog.

 4. Sejt. Jamen jeg er ny på din blog og synes den er dejlig til læse fordi den er så umiddelbar og kommer med rigtig mange gode forslag til ting man kan lave, lækre opskrifter på sundt bagværk (har været på kur så de passer mig
  Perfekt) og så elsker jeg rejseindlæg og interviews med andre som jeg kan se su har været god til og gør sin blog lidt anderledes end andre personlige blogs. Tak for ddt bliv endelig ved. Jeg læser næsten alle dine indlæg.

 5. Halløj ☺️ Jeg er 33 år og mor til lille Alianna på 1 år. Vi bor i Odense. Jeg stødte på din blog på Facebook, jeg tror at det var en opskrift. Jeg læser dine blogs når noget lige fanger mig på Facebook . Det er for det meste opskrifter som jeg egentlig blot bruger til inspiration. Jeg synes din blog er hyggelig og meget uformel, det er skøn læsning ☺️
  God dag ☀️☔️🌤💦

 6. Hej sydhavnsmor.:-)

  Jeg er 47, bor i Birkerød og har en søn på 11.
  Jeg følger din blog og læser alle dine indlæg.
  Jeg er især vild med dine tips om sunde naturlige ting fx som din salt tandpasta som jeg nu slet ikke kan undvære.
  Jeg elsker også dine nemme og hurtige opskrifter. Lige noget for mig der hader at stå i køkkenet hvis det er for besværligt.
  Du skriver på en
  sjov og afslappende måde – bliv endelig ved.:-)

 7. Mette Melhaven

  Mette 54 år fra Allerød, mor til 2 piger på 17 og 23. Jeg læser det meste, er vild med Dine opskrifter og dine personlige beretninger og gode tips. Din humør skinner igennem det meste af det du skriver og det er den der har fastholdt mig, jeg læser mindst 2-3 gange om ugen og er vild med din selvironi og ærlighed

 8. Jeg er 42 og mor til 3 (12 år, 10 år og 4 mdr). Født og opvokset i Nordsjælland og arbejder med strategisk indkøb. Mine 2 store børn har begge Cøliaki, så det er især de glutenfri opskrifter som jeg bruger og det var også pga en opskrift at jeg fandt din blog. Jeg elsker dine “hurtige og lette” og sundere opskrifter – de er værdsat og bruges.
  Jeg synes du skriver levende og godt med et friskt tvist, så jeg læser faktisk det meste af det du skriver – nu hvor jeg er på barsel.
  Så bliv endelig ved.
  Hilsen Anita

  1. Åh ja, kender til Cøliaki fra min søster og far. Der er meget der skal tænkes over, når man ikke bare kan spise alt, men heldigvis er der mange gode alternativer i dag 🙂 TAK for dine ord – nyd barslen (man er vel lidt misundelig 😉 ) og ha en skøn weekend 🙂

 9. Karina faxholm

  Jeg er 43 og er mor til 2 store piger og er lige blevet mormor.
  Jeg læser dine bage opskrifter og især de søde ting .
  Jeg interesserer mig for mode og interiør så andre blogs med dette følger jeg også.
  Jeg kan godt li din blog fordi det er nemme og hurtige opskrifter:)

  1. Stort tillykke med mormor-rollen. Sejt at have sådan en ung mormor <3 Og tak for dine ord – jeg tror også jeg skal have sparket lidt mere interiør ind 🙂

 10. Birgit Christensen

  60 år. Læser alt hvad du skriver når der kommer nyt fra dig på fb. Syntes faktisk du skriver rigtig godt om alt. Elsker alle dine opskrifter, men dejligt der er lidt forskelligt.

 11. Hej May, så hyggeligt at følge din blog,
  37år ingen børn, vesterbroer, læser faktisk alt hvad u skriver, og besøger bloggen hver gang der er nyt opslag på bloglovin. knus fra Marie( gammel kollega fra operaen)

  1. Tak, Marie – hvor hyggeligt 🙂 Ha ha bare 36. Det er jo ingen alder 🙂 Og vi må altså lige snuppe et glas vino en dag, på Vesterbro så 🙂

 12. Hej Sydhavnsmor 🙂
  Jeg er 33 år. Mor til Sally på 2 1/2. Følger ikke andre blogge end din. Har sjældent tid til at sidde og læse fast med, men kigger ofte forbi og nyder dine nede på jorden og usnoppede berettelser fra dit liv med børn, men også livet når det ikke omhandler børn. Bliver meget inspireret af dine opskrifter og har brugt flere af dem.
  Jeg bliver mest inspireret via Instagram når du lægger billeder op med lidt tekst om hvad dagens blog handler om.
  Elsker ægte historier fra ægte kvinder, både dem med og uden børn. Man kan ofte føle sig alene og utjekket som mor, og derfor nyder jeg ærlige indlæg som ikke er glansbilleder, men som afspejler “sandheden” om hvordan det OGSÅ føles, at skulle jonglere mellem at være sig selv og være en forældre.
  Bliv endelig ved med hvad du gør – you rock! 💕

  1. TAAAAAK søde Mia, vi er alle sammen mega utjekkede (jeg er i hvert fald – ofte) til tider, og jeg synes også selv det er dejligt at vide man ikke er den eneste 😉 Kys Sally og god weekend! 🙂

 13. Jeg er 29, fynbo og uden børn.
  Det var en af dine opskrifter der først gjorde at jeg fin øjnene op for din blog. Har efterhånden prøvet en del af dem, og i denne weekend har jeg planer om at skulle bage de chokoladescones som de postede tidligere på ugen. Er også fan af dine hverdagstips. Har lige erhvervet mig salt tandpastaen, krydser fingre for den virker.
  Af andre blogs læser jeg bl.a. Miriams blok, Den søde kløe, Healthjunkie, Cute carbs og Twin food

  1. Glæd dig til de choko-scones, de er helt helt helt vildt gode 🙂 Håber tandpasten hitter hos dig også! Miriam er jeg også netop begyndt at læse, hun skriver skide sjovt! Og Cute Carbs laver jo mega lækre opskrifter. De andre må jeg tjekke ud, for dem kender jeg ikke 🙂 Ha en skøn weekend!

 14. Jeg er 63 år og gået på efterløn. Jeg har været vegetar i 35 år, og faldt over et par af dine opskrifter. I det hele taget interesserer sund levevis mig, så gode råd i den retning læser jeg meget gerne.

 15. Hej Sydhavnsmor, jeg er 57 år, mor til 1 og farmor til 1, fra Island. Jeg er vild med dine opskrifter,

 16. 25, København S, ingen børn.
  Startede med at læse med under spareeksperimentet. (ELSKEDE DET)
  Læser mest “tips og tricks” både madmæssigt, kulturelt og hverdagsagtigt. Og så alle de små finurlige beretninger fra livet, hvilket giver inspiration og måske bare et lille smil på dagen..
  Ville rigtig gerne læse/bruge alle opskrifterne – men har lige en madkrise for tiden – så hopper hurtigt forbi de indlæg. (Selvom jeg helt sikkert bør læse og gå igang;) )
  Jeg synes det var rigtig interessant med onsdags-brevkassen, det samlede på en måde “os alle” – så gerne mere af det 😀

  1. Mine opskrifter kan både bruges når man er sund og usund 😉 Og 1000 tak for dine ord! Håber snart madprisen er ovre og at du får en dejlig søndag 😊

 17. Jeg er 46 år gammel og min datter er næsten lige (1 år siden) flyttet hjemmefra. Lidt krise over dette stadigvæk.

  Er født på Samsø men bor snart i KBH. Hus til salg og vil gerne derind og bo igen.

  Min dejlige datter på snart 20 år

  Opskrifterne læser jeg mest og dine sjove indslag en gang i mellem…. jeg lever low carb og sundt. Skal også prøve de der scones een af dagene. De lyder mega lækre…

  Rejser læser jeg ikke om, da jeg ikke har råd til det lige pt.

  Læser dine indlæg når der kommer nyt…

  Hvad synes du ville gøre bloggen mere interessant? har jeg ikke en mening om. Syntes du gør det godt 🙂

  Hvilke blogs læser du ellers?
  Om træning og kost primært.

 18. 34 år, Vestsjælland, to barn 🙂

  Oppdaget bloggen din via en glutenfri Facebookside, og falt for den grunnet oppskriftene – som jeg elsker og bruker mye <3

  Jeg leser nok mest bloggen din nettopp grunnet oppskrifter 🙂

 19. Katrine meier

  33 år (lidt endnu), bor i dragør (fra hvidovre;-)) og har 1 dreng + plus to bonus piger. Jeg synes du har en super hyggelig blog! En god blanding af lækre opskrifter, gode råd til hverdagen og sjove anekdoter fra dit liv. Og så er det jo ekstra sjovt at følge med i når man er vokset op sammen. 🙂 jeg læser bloggen når jeg har tiden. Jeg skimter tit fb og hvis din blog dukker op på væggen så hopper jeg ind på den 🙂 elsker din måde at skrive på!

 20. Annette Nielsen

  Jeg er 60 år . Bor i Odense. Vi har 2 ikke hjemmeboende børn, hvor den mindste er glutenallergikker. Jeg selv tåler ikke mælk. Mange af dine opskrifter er uden disse produkter.
  Jeg følger også med i blogge med vegetarretter bla Er med i vegetarisk gruppe på Facebook.
  Har opdaget denne blog på Facebook.

 21. Hvisdu har fået en kommentar med det halveaf mit navn – så kommer resten her 😜 iPad og din blok er ikke venner i dag 🙃🙄

   1. Prøver igen 😁jeg er jyde og har været “lyvoghalvtreds” i flere år 😀 er vild med din blog 👍 mest pga sproget og de gode opskrifter. Følger dig også på Instagram og bliver vældig inspireret til at lave mad uden mel og sukker.
    Andre sider jeg lurer på er bl.a. Ravfood, Madbanditten og Salattøsen. Og som synørd skal der også lurer gode ideer på en del andre sider.

 22. 31 år og bor lige nu i Norge 🙂
  Har ingen børn endnu.Jeg læser stortset alle indlæg, men springer ofte over dem der omhandler børne/børneting 😉
  Besøger din blog næsten hver dag. Har lidt hjemve, så nyder indlæg om mit kære KBH, så jeg har noget at sætte på mine det-må-jeg-prøve, se, spise-lister når jeg er hjemme.
  Synes din blog er rigtig god (især opskrifter, som jeg ofte undrer mig over om du selv finder på??)
  Det er en god blanding af det hele. Thumps up herfra 🙂

  1. Ih, hvor hyggeligt. Jeg er halv nordmand og ELSKER Norge 🙂 Min mor er fra Asker, men har boet her siden jeg blev født plus lidt til 😉 Hvor i Norge bor du?

   Jeg bliver inspireret af andre og laver dem om til mine egne ved at undlade mel og sukker – og ellers prøver jeg mig frem, hvis jeg kommer i tanker om en opskrift jeg må prøve af 🙂

   1. 😀 Jeg bor i Stavanger. Her er også herligt og naturen er smuk!!
    Aha – gode er de hvertfald!

 23. Hvor gammel er du? 49

  Hvor i landet kommer du fra? ODDER

  Har du børn? 3 STK & 2 STK BONUS 😊

  Hvilke indlæg læser du flest af på Sydhavnsmor? (Opskrifter, gode råd, kulturelle tips, personlige beretninger, om børn, rejser…?) OPSKRIFTER 😋

  Hvilke springer du over? REJSER

  Hvor ofte besøger du bloggen? CA 3 x OM UGEN

  Hvad synes du ville gøre bloggen mere interessant? (Forslag til indlæg modtages med kyshånd)

  Hvilke blogs læser du ellers? SUNDHED OG KOST BLOGS.

 24. Hej . 60 år fra Odder i Jylland.
  Søn 23 år flyttet hjemmefra. Jeg læser opskrifterne. De melfrie ; ) De er super gode <3
  Får noteringer på Facebook, Tak for det : )

 25. Hvor gammel er du? 34år

  Hvor i landet kommer du fra? Odsherred

  Har du børn? 1 dreng og 1 pige

  Hvilke indlæg læser du flest af på Sydhavnsmor? (Opskrifter, gode råd, kulturelle tips, personlige beretninger, om børn, rejser…?) det er mit første besøg, hvor jeg har læst om dine sunde marcipanbrød 😛

  Hvilke springer du over? Ingen kommentar

  Hvor ofte besøger du bloggen? Det er første gang

  Hvad synes du ville gøre bloggen mere interessant? (Forslag til indlæg modtages med kyshånd)

  Hvilke blogs læser du ellers? Nogle gange twerqueen

 26. jeg er 45, fra Sydhavn, har børn, læser lidt forskelligt, læser den når der kommer opslag, læser ikke andre blogs. Synes engang imellem den stritter i alle retninger, tænker du skal være mere fokuseret på din målgruppe – der er nok ikke mange i Sydhavn der har råd til en cykelhjelm til 2200 kroner…ellers er jeg glad for den. Vi bruger opskrifterne til ungerne (jeg har diabetes, så vi tænker altid sukkerfrit)

  1. Du har ret i, at det kan være svært for en mange sydhavnere at købe en cykelhjelm til 2300 kroner – eller mange andre 😉 Jeg prøver at favne bredt, og selvfølgelig er der altid nogen der ryger ud af visse ‘grupper’, somme tider. Dem forsøger jeg at få med i andre indlæg 🙂 Jeg forsøger bare at være bred, og vise at man ikke behøver være en type selvom man hurtigt boxes i ‘en pga alder, hvor man bor og hvad man laver. Nogen gange glipper det måske 😉 Tak for du læser med og tak for din feed back 🙂

 27. 69 år og bor i Nykøbing Sjælland….jeg elsker dine opskrifter….elsker at bage og lave forskellige ting…jeg maler…hvilket jo også er kreativt 😀 jeg har 2 voksne børn og 2 børnebørn….er gift…mine børn joker meget omkring mine mad/bagevaner….jeg er meget glutenfri….og spiser nok noget specielt….alt dril er dog af kærlighed ……elsker også titlen….SYDHAVNSMOR 😀 😀 skønt fundet på…..kramm herfra

 28. Hej. 1ste gang jeg ser din blog. Lækker opskrift på marcipanbrød – vil prøve den straks jeg kan få købt ind.
  Jeg bor langt ude på landet er 77 år og bor nu i Nord Salling ved Limfjorden. Er født i Kbh.- gift og flyttet til Jylland i 1972. Har (haft) 3 børn, men nu (kun) mand og hund, bor på nedlagt ejendom.-læser: sundhed og kostblogs, LCHF m.m.

 29. Lone Neuhierl

  49 og kommer fra Rødovre.😉 Jeg har 2 teenage døtre på 15 og 18 år. Jeg læser helst dine opskrifter, men bladre gerne de andre ting igennem, kunne jo være der var noget jeg kunne bruge😊 Der er ikke noget bestemt antal gange jeg besøger din blog, det kan være fra 2 til 7 gange om ugen. Jeg interessere mig meget for dine sunde opskrifter, da jeg dyrker en del sport og gerne vil videregive en sund livstil til mine børn. Jeg synes du kommer rigtig godt rundt på mange områder, så kan kun sige 👍🏻 for en super blog. Keep going 😉🌹

 30. Jeg er 58 år og bor på Lolland. Jeg har 3voksne døtre og 4 børnebørn i alderen 1-5år.
  Jeg læser dine opskrifter, da jeg er på lchf livsstil og gerne vil tabe mig. Rejser er også meget aktuelt for mig, at læse. Andre blogs jeg læser: “Mindful mad”, “Verdens bedste opskrifter”
  Jeg syr en del tøj til mine børnebørn og følger også en del blogs om dette.

 31. Joanna Callesen

  Jeg er 65 og fra Vojens. Har 2 pige, 2 svigersønner og 5 børnebørn i alderen 8-15.
  Elsker din madblog i dagligdagen prøver jeg at leve efter LCHF.

  1. Hej Joanna! 🙂 hvor er du sej! jeg synes det er enormt svært at leve efter en bestemt livsstil selvom jeg altså godt gad at jeg ku 🙂 Tak for din besked 😄

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top