Efterårskluns – inkl. en rå flyverdragt til voksne!

IMG_8164

Flyverdragt fra Baum und Pherdgarden

Omtrent siden jeg var et lille kid – og ikke længere kunne pakkes ind i foerede, varme flyverdrager, når det kolde efterår – og vinter stod for døren, har jeg ønsket mig en flyverdragt i full size. Alle unger har én, og både jeg og mange andre jeg kender, har år efter år sukket dybt af misundelse over, at de små baryler slipper for at fryse deres små fede lår og bløde, korte arme af i de isbidende danske laaaaange årstider.

Derfor var jeg selvfølgelig nærmest ved at kradse af, da jeg imens jeg mega-bøvlede med udgivelsen af dette (cool😉) indlæg -i desperation over hvor svært det ku’ være at indsætte videoer ind i et indlæg, surfede nettet tyndt for eye-shopping – faldt pladask over – og for den ☝🏽️ for mega seje flyverdragt til VOKSNE! Til mig 😜 – og dig? Oven i købet, til en pris der ikke er sådan helt hen i vejret, når man tænker på hvad en vinterjakke ellers kan koste (uden ben og det hele). Jeg MÅ ha’ den.

Samtidigt faldt jeg over nedenstående, mere almindelige, men pisse pæne jakker og frakker. Jeg tror jeg ønsker mig en Hall i julegave. Så jeg har plads til mere (varmt) overtøj ☂️❄️

IMG_8177

Brun frakke fra Ganni

IMG_8171

Brun-rød frakke fra Second Female

IMG_8173

Lyserød frakke fra Ganni

IMG_8165

Rød og sort jakke fra Baum und Pherdgarden

IMG_8175

Brun frakke fra Won Hundred

IMG_8170

Grå regnjakke fra Rains 

IMG_8174

Grøn regnjakke fra Rains

IMG_8166

Sort frakke fra Whyred

Indeholder affiliatelinks 

Kommentarer (2)

  • Hej Sydhavnsmor
    Er flyvcerdragten varm nok til danske vintermåneder eller er den mere en efterrårsting?

    • Hej 🙂 Jeg går ud fra at du snakker om denne: https://sydhavnsmor.dk/varm-voksenflyverdragt-sydhavnsmor-dk/ flyverdragt ikke? 🙂 Jo, jeg vil mene den er varm nok, men vil du have en ekstra varm skal du måske vælge den anden model, der hedder Peace 🙂 Den er i hvert fald ekstra tyk. Jeg synes min Basic er god og varm, men hvis det bliver minus 10 grader vil jeg nok tage en tynd uldtrøje indenunder også. Men til nu – og lidt koldere er den meget fin <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *