May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

VIND EN ULDCARDIGAN FRA DANSKE MOLBERG (VÆRDI 800 KR)

Sponsoreret

image

Arhmen, nu er vi sgu heldige – jeg har fødselsdag i dag, og får gaven 😉

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en valgfri style til JER, fra den sindssygt seje designer Isabella Molbergs efterårskollektion. Alle hendes nye styles er netop kommet i butikken SHOP på Værnedamsvej 3A, som hun ejer sammen med hendes søster og veninde.

Selv elsker jeg at svinge en cardigan (som gerne dækker min ladeport, der ligger til den større side) over mit smækre korpus, og har derfor valgt en varm cardigan til udlodning, og er sgu ærlig talt selv lidt lun på præmien.

Det eneste I skal gøre, for at være med i kapløbet om Molbergs smukke cardigan fra Shopkbh.dk er at:

  • like indlægget på Facebook HER og
  • skrive i en kommentar herunder hvilken style – lysebrun eller sort med nude tern,  og hvilken størrelse (34-42) i ønsker, at iføre jer.

Jeg trækker en vinder, som offentligøres på torsdag d. 6. oktober!

Vinderen kan hente præmien i butikken derefter.

Knæk og bræk – og tab og vind med samme sind, ik? 😉

Nu vil jeg rulle ud af min tømmermændsramte seng og gøre mig klar til fødselsdagsfejring – en af mine bedste venner fylder nemlig også år i dag og har inviteret på boller, kager og aftensmad. Se dét er (også) en god gave – selv at slippe for, at lave noget som helst på sin fødselsdag, og alligevel vælte rundt i flødeskum, tandsmør og gode mennesker.

 

Del på Facebook

18 kommentarer til “VIND EN ULDCARDIGAN FRA DANSKE MOLBERG (VÆRDI 800 KR)”

  1. UIIH👏🏻🙋🏼🌸💖 …hvor er det bare den SKØNNESTE efterårspræmie!👌🏻☕️🌧 – Så kan kulden altså bare KOMME AN!👊🏻😉 Og du har helt ret, de lange cardigans er FAAANTASTISKE til at “gemme” rumpen👌🏻🙊
    …hvis jeg bliver den heeldiige, så ønsker jeg mig den lækre lysebrune i str. 38😍🐑🍀
    Ha’ en skøn aften🍰☕️🎈

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

lyserødt tøj
Mode
Sydhavnsmor

Lyserød garderobe

Jeg er, som rigtig mange andre, tosset med lyserød for tiden. I min entré (se her), puder, Umas malede dør, lyserøde huse, og lyserød garderobe…

Læs mere »
Bolig
Sydhavnsmor

VELOUR, VELOUR, VELOUR

Har nogen for tiden velour på, skal de altså ikke løbe mange gange rundt om min seng. Jeg er nemlig velour-besat. Det ses ikke, for

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top