VIND EN ULDCARDIGAN FRA DANSKE MOLBERG (VÆRDI 800 KR)

Sponsoreret

image

Arhmen, nu er vi sgu heldige – jeg har fødselsdag i dag, og får gaven 😉

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en valgfri style til JER, fra den sindssygt seje designer Isabella Molbergs efterårskollektion. Alle hendes nye styles er netop kommet i butikken SHOP på Værnedamsvej 3A, som hun ejer sammen med hendes søster og veninde.

Selv elsker jeg at svinge en cardigan (som gerne dækker min ladeport, der ligger til den større side) over mit smækre korpus, og har derfor valgt en varm cardigan til udlodning, og er sgu ærlig talt selv lidt lun på præmien.

Det eneste I skal gøre, for at være med i kapløbet om Molbergs smukke cardigan fra Shopkbh.dk er at:

  • like indlægget på Facebook HER og
  • skrive i en kommentar herunder hvilken style – lysebrun eller sort med nude tern,  og hvilken størrelse (34-42) i ønsker, at iføre jer.

Jeg trækker en vinder, som offentligøres på torsdag d. 6. oktober!

Vinderen kan hente præmien i butikken derefter.

Knæk og bræk – og tab og vind med samme sind, ik? 😉

Nu vil jeg rulle ud af min tømmermændsramte seng og gøre mig klar til fødselsdagsfejring – en af mine bedste venner fylder nemlig også år i dag og har inviteret på boller, kager og aftensmad. Se dét er (også) en god gave – selv at slippe for, at lave noget som helst på sin fødselsdag, og alligevel vælte rundt i flødeskum, tandsmør og gode mennesker.

 

Kommentarer (18)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *