May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fra Sydhavnsmor til Hollywoodfrue på få minutter ;-)

image

Jeg er blevet bobbet op til weekendens festlige strabadser. I morgen er der premiere på teaterforestillingen Frostbrødre, i over i morgen har jeg fødselsdag (og tømmermænd🍷), og skal til min gode ven Silas´ fødselsdag.

Derfor fløj jeg i mandags mod Indre by, for at gøre noget jeg aldrig før har prøvet. Jeg fik lavet vipper. Hos Star Lash gjorde de mine halv-afpillede øjenvipper nogle milimeter længere og mere fyldige. Og hold kæft jeg er glad, for nu ligner jeg (naturligt) en vild Hollywood-type, samtidigt med jeg slipper for at klumpe min mascara hver morgen 😝.  Den har jeg nemlig ikke brug for med mine Bambi-buer👻. Jeg fik fortalt, at vipperne holder i ca. 3-4 uger, før det er tid til endnu en opfyldning, som koster 595 kroner. Hver enkel (ægte) øjenvippe har fået påklistret en lidt længere (fake) vippe, som falder af med min egen vippes naturlige gang. Første gang må man slippe 995 kroner, hvilket jeg i første omgang syntes lød af meget for nogle kunstige vipper, men er du vimmer de vippe-teknikere (det hedder det, ik?) skal også være fingernemme og forstår nu, efter at fået nye Hollywoodfrau-vipper hvorfor de ikke gør det for en slik. Dog gik der ikke mange dage før mit ene øje var betydelig mere afpillet end det andet, hvilket må være fordi mine vipper enten er for svage til at bære “det udefrakommende”, eller fordi det er “den tid på måneden” – altså vippens gang 😏. Om ikke andet vil det, hvis jeg skal bevare mit Hollywood-look, betyde at jeg aldrig får råd til at tørre min røv i 3-lags papir. Men var jeg rig(ere), ville jeg nok blive fast kunde i butikken, for det er satme lækkert at spare de minutter det ellers tager hver morgen, at klatte mascaraen på. Den slags små glæder, sætter en småbørnsmor særlig stor pris på 👍🏾. Og ekstra bonus: Jeg slipper for mine sorte rander under øjnene! 😎

Normalt er jeg typen der hellere hopper i et par udtrådte jeans og en tank-top, når den skal have én over nakken, som jeg regner med at den skal i morgen på Zeppelin (I har vel læst mit indlæg her, om hvordan man/jeg fester i teaterbranchen? ;😉 ). Jeg fester bedst i behageligt tøj. Simpelthen💃🏼😉. Men fordi garderoben for første gang i årevis er blevet fornyet, hopper jeg i min nye vintage kimono fra AprilJune0406, som jeg er over-tosset med og nedenunder denne lækre nederdel. Umiddelbart et mærkeligt match, så måske det alligevel bare ender med mine sneaks, jeans og skovmandskjorten. Sydhavnsmor eller Hollywoodfrau – det blir en god weekend 👀💅🏼🍭🎈🍾🍹

Hvad skal I lave???

 

 

Del på Facebook

1 kommentar til “Fra Sydhavnsmor til Hollywoodfrue på få minutter ;-)”

  1. Katrine Schønnemann

    God weekend! 😊

    Vi kommer små 20 mennesker på tirsdag fra mit job (Fremtidslinjen i Køge) og ser Frostbrødre kl. 9.30(vist nok) Måske ses vi 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top