May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

MINE FAVORIT LOPPE-SHOPS!

image

Jeg blev næsten angst første gang min mand tog mig med derhen. Turbos Loppebazar ligger i Sydhaven, en sidegade til Gammel Køge Landevej og virker småskummel ved første øjekast. Men det er det ikke – angstmamma synes bare store lagerhaller og mange mennesker virkede skræmmende. Man betaler en 10’er for at komme ind, og her bugner det med loppegrej, gamle møbler, lamper, teaktræ og militærudstyr. Udenfor sælger private småhandlere også deres lopper, og der er altid noget at finde. Uma ravede fx FEMTEN(!) My Little Ponyer til sig for 15 kroner, sidst vi var forbi. Selv en lille kage- og hurtig-smurte-sandwich bix, er at finde i Turbos loppebazar, og jeg er både kommet hjem med sengelamper, heldragter og en tyk mavse 😉

Når man træder ind af døren føler man, at man er med i en af de der retro-loppefund programmer fra TV (som jeg sluger til mig), og når jeg er kommet hjem, er jeg gået bankerot. Priserne er ikke så billige som man kunne ønske sig, for i de fleste (genbrugs)shops i København har de sgu fundet ud af, at de kan narre os. Vil vi have noget – så køber vi det.

Også på Borgbjergsvej har vi fået en Folkekirkens Nødhjælps-genner, og jeg kan love jer for, at der er gode kup at gøre sig 👍🏾. Både møbler og tøj. Her er priserne ikke høje, men det rigtig gode, ryger hurtigt. Kører du længere ned af vejen mod Valby Parken, kommer Amilius på venstre hånd, på hjørnet af Mozartsvej og Offenbachsvej. En retro-shop, der for nyligt åbnede med lækre, håndplukkede varer af teak, design og moderne mormor-fund i sommerhusstil. Ca. 100 meter længere nede af gaden, forbi Sjælør Boulevard ligger Hr. Frø, som er forvandlet til en hipster-genbrugsbutik, som sælger antikke retro-møbler og interiør, plus friskbrygget kaffe ☕️ (også to-go).

Sydhavnen er herre hip, og vil du bælle mere kaffe, guffe en toast eller drikke et glas vin, skal du helt sikkert besøge Rallys (min lokale café, der ligger 50 meter fra min hytte) eller HULA, med den gode stemning og chailatte!

Lopper – og cafeer i 2450 Sydhavnen:

Turbos Loppebazar, Poppelstykket 8

Folkekirkens Nødhjælp, Borgbjergsvej 32

Amilius, Mozartsvej 17

Hr Frø, Mozartsvej 27

HULA, Borgbjergsvej 39

Rallys, Mozartsvej 9

Del på Facebook

2 kommentarer til “MINE FAVORIT LOPPE-SHOPS!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top