May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Bloggen fylder 1 år i dag – De 12 mest læste indlæg

🎈Hurra, og hvor er tiden gået hurtigt!🎈

I dag er det et år siden jeg gjorde mit første skriv her på bloggen. TAK til jer, for at det har været en fest og for at motivere mig! For dét at skrive herinde, er noget af det, der har gjort mig aller gladest! 🙂

Vi napper her et kig tilbage – ikke for at blive slesk og sentimental. For herregud, sydhavnsmor.dk (og undertegnede) er stadig purung(e) og fyldt med ideer til kommende indlæg 😝. Jeg har samlet de 12 mest læste indlæg fra bloggis – måned for måned. Opskrifterne slår alle rekorder – nogen er læst mere end 80.000 gange (og de kan alle findes her), og holdes altså udenfor, inden de kommer for godt igang 😉

bloggen1år

September 2015: Fra festabe til rimelig rolig mamma

Oktober: Hvornår har vi presset citronen nok?

November: Alene – og singlemor

December: Fest-flashbacks på en højhellig lørdag

Januar: En af de fedeste dage i mit liv: Mit low-key havnebryllup!

Februar: Hvor billigt kan man brødføde en familie på 4 i en måned?

Marts: Jeg elsker at se jeres, men viser ikke mine egne

April: Sydhavnen i billeder – den gamle del

Maj: Fra buttet til babe på 3 uger 

Juni: Jeg er så stolt at jeg revner!

Juli: Sorry – her er et rigtigt blærerøvsindlæg 😉

August 2016: Der var engang hvor cykling uden hjelm, parabener og cigaretrøg ikke var farligt…

Nogen af mine egne favoritindlæg er dem hvor I læsere fortæller jeres egne historier. Dem har der (heldigvis) været rigtig mange af, og der kommer maaaange flere! 💃🏼

Hvis I har nogen ideer, ønsker, eller en god fortælling der bør deles, så send mig endelig forslag på maysilja@gmail.com ❤️

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Bloggen fylder 1 år i dag – De 12 mest læste indlæg”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

julegaver til børn
Familie
Sydhavnsmor

Umas og Sofus julegaver fra os

Jeg har vist jer hvad jeg giver min mand, far og svoger i julegave HER. Nu har jeg ‘overstået’ de fleste julegaveindkøb (jeg elsker at købe

Læs mere »
Familie
Sydhavnsmor

Fra bymødre til forstadsfruer

 Line og Louise er gode veninder, tilbage fra pædagogstudiet. De er også familiemødre til hver deres to piger. Sammen med deres børn og mænd har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top