May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Dengang jeg lignede Jim Carey(s hage)…

Sponsoreret

kimovi1

Da jeg var omkring 10 år, begyndte jeg at få problemer med min hud. Når jeg slog hagen i gulvet i gymnastiktimen i folkeskolen, svulmede min hud så voldsomt op, at jeg lignede Jim Carey i filmen “Me, myself & Irene” – på hagen. Det var på teen-sprog – ret nedern’, at rende rundt med en kæmpe (lang og bred) hage, blandt smukke veninder, og glo efter de lækre drenge, fra parallelklassen 😉 Jeg var med mine forældre til diverse hudlæger i – og udenfor mit barndomshood, Hvidovre, og ingen fandt nogensinde ud af, hvad det egentlig var, der var galt med Jim Careys hages look-a-like. Mig.

Hvis jeg kløede mig på armen, eller i ansigtet, hævede huden meget op og jeg lignede en der havde været ude for en slem ulykke. Så jeg ved godt, hvordan det er at have en problematisk hud! Og det har jeg stadig. I dag er hævelserne heldigvis aftaget, men min hud, særligt i ansigtet, er stadig sart, irriteret og meget tør. Jeg har nærmest været (en selvbetalende) prøvekanin for alle apotekets naturlige parabene, parfume og kemikaliefrie cremer, og takkede med stor begejstring derfor ja, da KIMOVI kontaktede mig, for at høre om jeg ville teste deres hudprodukter, som jeg tidligere har fået øje på, på apotekets hylder.

Deres produktserier, som er parfume, parabene – og farvestoffrie, skulle hjælpe på netop flere af mine hudproblemer, og jeg glæder mig til forhåbentlig, at se gode resultater. KIMOVI Cremen skal være god til pleje af tør, følsom og irriteret hud, som fx tørre hænder, røde barnenumser, hvilket nogen her i huset – og det er mig ikke mig – somme tider har 😉 og børneeksem. Cremen er jeg begyndt at smøre i ansigtet hver morgen, før jeg lægger makeup, og hver aften kører jeg KIMOVI Gelen -som lægger en tynd hinde på huden, og skal beskytte mod påvirkninger udfra – godt rundt i ansigtet. Gelen skal være desuden være lindrende og stabiliserende til fedtet, uren, rødmende og irriteret hud. Et vidundermiddel for mig, hvis den virker. Og det er jeg sattema’ spændt på, om den gør.

KIMOVI har to serier – en orange, som jeg har kastet mig over, og en blå, som indeholder salt, og er til endnu mere udsat hud, med fx revner, akne, bumser, psoriasis, kløe, rød og skadet, skællende og solskadet hud samt sår.  Martin får i de koldere måneder, på grund af sit job som sejlmager, ofte sår og udslæt af de tekstiler han arbejder med, og han er meget spændt på virkningen, af de blå plastre. Produkterne skal altså kunne anvendes af mange forskellige hudtyper.

Desuden har jeg også kastet mig, som en desperat forvokset teenager, over KIMOVIs pimple gel, som er et middel mod bumser og uren hud. Gud ske tak og lov, har jeg sluppet af med mit mere kritiske bumsefjæs for længst. Men jeg skal hilse og sige, at bare fordi man er 33 år, kan man altså godt få et par slemme bumser, i ny og næ. Særligt, når man er lidt glad for mayonnaise og den slags, som undertegnede her… Og nej, hudorme var ikke kun noget, der hørte teenage-tiden til. De findes skam stadig #forsatan

Bumse-hjælperen indeholder både salt og den afrikanske frugt Kigelia Africana, som skal forhindre bakterie og betændelsestilstande +  fjerne uren hud og bumser. ORH!!! Så de seneste par uger og de næste 10 dage frem, leger Sydhavnsmamma endnu engang, efter mange års pause, prøvekanin.

Ikke mere Jim Carey(‘s hage) og tør hud. Forhåbentlig. Jeg håber dælme det virker – og jeg skal nok opdatere på sagen 😉

kimovi

Læs også DIY- Ansigts og bodyscrub på under et minut

Tre naturlige vidundermidler til os kvinder/mødre

Sydhavns(HUS)MOR RÅD: Eddike – et vidundermiddel

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

10 facts om mig!

Jep, jeg hører at det er et gammelt blogger-trick med 10 facts om sig selv, men her kommer de altså… Jeg hed indtil jeg var

Læs mere »
Livsstil
Sydhavnsmor

Yihaaaa: 20 % på Karmameju!

Jeg er ret vild med at pleje min (tørre) hud, filtrede hår og slaskede krop, med naturlige produkter. Så er der til gengæld andre ting

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top