May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

HER KAN DU KOMME GRATIS I BIFFEN MED DINE UNGER

biograf

Jeg har været der nogle gange. I Valby Kino, som ligger lige ved stationen. En lille, super hyggelig biograf på Gammel Jernbanevej 40, i – som navnet så fint antyder – Valby. De er gode til at vise anderledes film, men også store produktioner, som kan ses i de andre større biografer. Jeg har endnu ikke været der med mine børn, men jeg ved at de har en gratis børnebio, hver tirsdag, ligesom Cinemateket og Vester Vov Vov også har haft i mange år. Og på tirsdag kidnapper min mamma Uma, for de skal ind i mørket og være kulturelle.

Børnebiffen er gratis hver tirsdag kl. 10 for 3-5 årige og kl. 11 for 5 årige og op & i weekenden kl. 10 for 3 år og op, koster det en 20’er per mand at skovle film indenbords.

Biografen er super hyggelig og bliver drevet af frivillige, og jeg glæder mig til selv at tage ældste-barylen med derind, og køre popcorn & cola ned i svælget.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top