May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SYDHAVNSMOR – SVEDIG SØNDAGS SHOPPER

Jeg er jo i fuld sving med at finde ting til Sofus boiiiis-room, som er in the making meget snart, håber jeg! Vi skal lige have ryddet et værelse som pt fungerer som en slags bryggers, for at gøre plads til den snarlige 2-årige baryl og hans kæmpe togbane. Imens far knokler med at fylde kælderen med alt (skrammel) fra ‘bryggerset’, shopper mor i stur stur stil. Ja, dét kan man altså også blive helt svedig af, skulle jeg hilse at sige 😜.  Martin synes vist, at det giver dårlig mening, at jeg fylder lejligheden op med endnu mere ‘lort’ (når nu han i samme stund, som jeg sidder her og skovler hjem, smider ud) – jeg synes det omvendte 😉 Jeg æææælsker jo sjowping!

I min jagt på nogle hygge-lamper til Sofus værelse fandt jeg sgu også lige nogle andre sager, der sagde jeg æder dit dankort!!! Men jeg var stærk – og sagde fra 😉. Det eneste jeg faktisk alligevel måtte bøje mig for var bogstavlampen, fordi det var et røverkøb uden lige – jeg har ikke før set den så billig ( bare 189 bananer). Heldigvis har jeg snart fødselsdag – så kommer reolen og pudebetrækket stensikkert på ønskelisten 😬

søndagsshopper

Håndklæder 4-pak (139 kr) // Vægreol (699 kr) // Pudebetræk (499 kr) // Barstol (599 kr) // Børne-skalstol (279 kr) // Bogstav-lampe (189 kr) // Bambus Daybed (1999 kr) // Boxlampe med bogstaver (179,95 kr) // Sengetøj (199 kr)

PS: I må tro jeg er en halv-rig med min handle-iver på nettet – det er jeg bestemt ikke. Mere, i hvert fald 😁😁😁

LÆS OGSÅ DRENGEVÆRELSE PÅ BUDGET og SLUT MED BARE BRYSTER? BADEDRAGTEN ER SUPER COOL! 

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

VELOUR, VELOUR, VELOUR

Har nogen for tiden velour på, skal de altså ikke løbe mange gange rundt om min seng. Jeg er nemlig velour-besat. Det ses ikke, for

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top