May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnsmors venindebog: Marie Jedig

image

Marie Jedig, 24 år, modeblogger

Oprindeligt fra en lille by ved navn Holme-Olstrup på Sydsjælland, nu bosat i Indre By, København.

Jeg kender Sydhavnsmor fra en netværksmiddag i Bloggers Delight, hvor jeg fik æren af at sidde til bords med hende. Det endte med rigeligt med vin, og en tur videre fra Vesterbro til Kongens Nytorv, hvor jeg sad i barnesædet på Mays cykel!

Min yndlingsfilm er Alfie – nok den film, jeg har set fleste gange, men jeg elsker også eventyruniverserne i Harry Potter og Ringenes Herre.

Min livret er stegt flæsk med persillesovs! Når der er gået lidt for lang tid siden sidste besøg hos mine forældre, lokker de altid med denne udsøgte delikatesse af en dansk klassiker.

Jeg elsker kattedyr, og der er ét eller andet særligt ved geparder, der altid har fascineret mig. De er skabt til fart!

Jeg bliver genert, når jeg får uventede komplimenter. Jeg elsker komplimenter, men når jeg komplimenteres for noget, jeg ikke havde regnet med, kan jeg næsten ikke tåle det.

image

image

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at se dårligt, reality TV, såsom Paradise Hotel.

Jeg er mest glad, når jeg er i selskab med mennesker, jeg føler mig tryg sammen med. Så kan alt andet være lige meget!

Jeg savner uvidenheden og naiviteten fra barndommen. Dengang var alt muligt, der var ingen grænser for drømme, og man kunne altid blive grebet, hvis noget gik galt.

Jeg bliver hurtigt stresset hvis jeg ikke overholder deadlines, fordi al planlægning da falder sammen. Jeg kan godt lide at være i kontrol, så når denne nedbrydes, bliver jeg stresset.

Det gør mig stolt at se min søster som nybagt mor. Min lillesøster er mit ét og alt – hun er blot 20 år, og hvor mange måske kunne frygte, at graviditeten ville være et pres, så har hun vist alle, at det var det helt rigtige valg, ved at være mere mere overskudsagtig, glad og levende end nogensinde før.

Jeg vil gerne være bedre til, at være tålmodig. Når jeg får en idé, skal alt helst ske nu og her, og det er virkelig hårdt for mig at skulle vente, generelt set.

Jeg er meget god til at få ideer. Måske FOR god. Jeg har den sygeste skabertrang, og keder mig derfor sjældent.

Når jeg ikke er tilstede, tror jeg, at folk omtaler mig forhåbentligvis sød og inspirerende, men muligvis også urolig og dominerende. Desværre.

Mit højeste ønske er at kunne fortsætte eventyret…

image

image

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top