Elsker du is? Elsker du caffé latte? Elsker du tanken om, at kunne spise FLERE is af gangen? 😉 Så er det her isen for dig! Den er dejlig cremet, sund, indeholder intet mælk, men derimod kokosmælk, som får isen til at smage sygeligt godt. Og som I kan se, røg isen også direkte i mavserne på begge baryler, her i Sydhavnshytten. Selv jeg, som er alt andet end coffee-lover, ELSKER den!
Det skal du bruge til 6 ispinde:
2-3 tsk nescafe
500 ml. kokosmælk – den cremede (jeg bruger halvliteren fra Thai Supermarkedet på Istedgade).
3 spsk kokosmel
(EVT. en tsk vanillepulver)
Isforme (du kan også bruge nogle aflange tynde tubberware-dåser)
En blender eller foodprocessor
Sådan gør du:
Bland neskaffen i et skvæt vand, bare nok til at pulveret opløses.
Pisk kokosmælken i en blender/foodprocessor – konsistensen bliver ikke som piskefløde, og tilsæt kaffen og kokosmelet.
Fyld is-massen i dine isforme og stik en pind i ‘enden’. Frys.
SPIS!
Hver is indeholder ca 80 kcal.
Prøv også denne is – verdens nemmeste is af kun TO ingredienser!
2 kommentarer til “CREMEDE COCONUT COFFEE ISPINDE – uden mælk og sukker”
Hej. Bruger du kokosmel eller kokos fiber mel.? Mvh Mette
Kokosmel 🙂