May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det er en SKAM, hvis du endnu ikke har set denne serie!

may1

Det her er en mere Down to Earth serie end Beverly Hills, men med nogle af de samme temaer, som særligt pigerne fra 90210 kommer ud for; kærlighed, utroskab, overgreb, euforiserende stoffer osv. Serien har været et kæmpe hit i mit andet fædreland, Norge – og jeg forstår det godt, for den er særligt god. Selvom snarligt nærmer mig de 34, dvs. er dobbelt så gamle som de unge mennesker serien handler om, blev jeg TOTALT bidt fra 1. afsnit (der er i alt 23 afsnit fordelt på 2 sæsoner, men gudskelov kommer der endnu en sæson til efteråret 😅). Det er svært at sige, om jeg er så sindssygt vild med den, fordi jeg er super umoden, eller om det simpelthen bare er fordi jeg lige drømmer mig tilbage til den frihed og vildskab der fandt sted dengang jeg selv gik på HF 😉 Der er så meget flashback genkendelse i “SKAM”.

Serien handler om fem piger; Eva, Noora, Sana, Vilde og Chris, der går i gymnasiet i centrum af Oslo. Pigerne har meget forskellige personligheder og tilsammen bliver de den vildeste, skøre, skæve, kiksede, søde, sjove gruppe piger! Serien er smækfyldt med fester, alkohol, fyre, snav og endnu mere alkohol. Og meget, meget mere snav! Hvis du også føler for, at kaste dig i total grams med denne norske afhængigheds-serie, så kan du se den liger HER, helt gratis! Og tjek lige engang, hvor mange andre serier der bare venter på, at blive gennemtæsket af os inde i linket – oh, yes! Det blir’ en god weekend 👌🏽😜

skam

Del på Facebook

3 kommentarer til “Det er en SKAM, hvis du endnu ikke har set denne serie!”

  1. Du er et SKARN. Nu er ord som skikkelig, drittsekk, liksom, lei mig, føkk, ligge med og jeg ved ikke hvad brændt sig fast i min hjerne 😀 Jeg har set hele sæson 1 og 2 fredag aften til lørdag eftermiddag….! Jeg måtte slå norsk bokmål på, for jeg forstår ikke hvad de siger, hvis der ikke er tekster på 😉 Tak for anbefalingen! Det var kjempegøy XD

    1. Ja, er den ikke GENIAL???? Jeg var også meeeega opslugt, og drita lei mig, da der ikke var flere afsnit tilbage! Men 3 sæson (med Isak!) kommer snart – yeeeees!!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top