Bananbrød uden mel og sukker – perfekt til ostebordet!

bananbrød1

 

Det her skal du prøve! Bananbrødet🍌🍞, som bare hopper lige ned i din mavse, fordi det smager helt himmelsk. Ingredienserne til dette brød, er nogle mange har liggende i skufferne, og de er super nemme at lave! Virkelig! Og så smager det bare vildt godt sammen med ost! Fx et par skiver gedeost… 👅!

Opskriften på et brød (som laves i en 1 liters brødform) er: 

3 mellemstore bananer

3 æg

3 spsk kokosolie

3 spsk kokosmælk eller 3 spsk skyr/yoghurt

3/4 dl kokosmel

1/2 tsk vanillepulver (kan undlades)

2 spsk fiber HUSK (kan undlades)

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

1 knsp salt

Gør sådan her:

Kokosolie smeltes i en gryde, hvorefter kokosmælken/skyr/yoghurten tilsættes. Mos bananerne med en gaffel og bland æggene i. Hæld resten af ingredienserne i, borset fra olie-blandingen, som først tilsættes tilsidst. Hæld nu alt i en bageform (1 liters brødform) og bag midt i ovnen på 180 C i 35-45 minutter afhængig af ovn, til brødet er gyldent på toppen. Vend brødet ud af formen, når du tager det ud af ovnen og lad det køle helt af på en bagerist så det når at ‘sætte sig’.

Spis det! Gerne med kilovis af (gede)ost og nyd sommeren, og måske et glas rosé on the side? 😉

bananbrød

 

Pssst!: vinderen af denne  konkurrence blev Jannie Kristiansen – stort tillykke! 

Kommentarer (12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *