DRENGEVÆRELSE PÅ BUDGET

Egentlig er det lidt fjollet, at kalde indlægget her for “DRENGEværelse…” da jeg synes det er noget pjat, at ting skal deles op i dreng/pige, alt efter farver, dukker, biler mm. Alligevel har jeg valgt at dedikere indlægget til the boyz, for så har jeg en god undskyldning for at lave endnu et til alle de seje gøøøørls snart – jeg elsker nemlig, at sidde og klikke rundt, efter lækre sager (til børneværelset) 😉 Så om du har en pige eller dreng, kan alle disse ting – i mine øjne, sagtens smækkes ind på begge køns værelser. Og jeg har da allerede købt nogle af tingene til min søns kommende værelse, der snart er in the making (forhåbentlig).

Tanken bag indlægget var at alt skulle kunne købes, uden at ALLE børnepengene blev fyret af på én gang 😝 Alt dette interiør er på udsalg, eller i den lave(re) ende, af de ofte ellers høje priser på børneudstyr – og ting til børneværelset. Borset fra sidste collage, som er møbler jeg bare voldelsker og drømmer om at kunne smide ind på Barylernes værelser en dag. Når jeg blir’ rig(ere)…😏

 

drengeværelse1

Jeg elsker bådlampen i Origami (6), skamlen i midten (5), der oven i købet er på udsalg i flere farver – se billedet nedenfor! Det ‘flyvende’ skrivebord (8) er skidesmart og tager ikke meget plads, puden (9) er cool – mine børn har allerede 4 af dem, sengetøjet fra Fabelab er på tilbud og skide fint, Sebrastolen (2) er efterhånden blevet en klassiker på børneværelset – og er nu på tilbud i flere farver, Batman-knagen (3) vil mange drenge helt sikkert elske (og er oven i købet ikke dyr!) – det samme gælder pæren med keramikfatning (1) og tæppet (7) fra Ferm Living der også er til at betale.

 

Klik på tallene for at se mere!

BILLEDERNE OVENFOR:

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 //

drengeværelse3

Jeg er RET tosset med de her fine taburetter, og nu da de er på et sygt godt tilbud kunne det jo godt være man sku’ ha en. Eller to. Eller tre.

BILLEDERNE OVENFOR:

1//2//3

drengeværelse3

Juniortæppet øverst til venstre er pææænt. Tæppet i midten er også fint – og har en god pris. Let’s face it, sækkestole er og bliver aldrig kønne. Jeg fik engang en – dengang jeg stoppede som praktikant på Chilinet.dk – i pink! Og den VAR god at sove tømmermænd ud i, men smart var den ik’! At se på, altså. Men med to baryler kan jeg dog ikke andet end sige, at det er genialt med sådan én. Dog har vi ikke en selv – men på (et godt) tilbud, dét er den! Bogstavlampen (4) synes jeg er røv fed. Dén skal helt sikkert ind på min søns kommende værelse – og til dén lave pris, er der ikke noget at rafle om! Den skaber jo det hyggeligste lys! Se også lige disse for fede bogstavslamper!

BILLEDERNE OVENFOR:

1//2//3//4

drengeværelse4

Gud, hvor jeg elsker de fine fjernsyns-reoler. I alle farverne! Køjesengen vil jeg edderrådme gerne hapse til ungernes værelse (men må vist lige spare op først, eller sælge noget af mandens dyre fiskegrej) 😉 Musestolen er helt fantastisk efter min mening. Ka’ man mon få den i voksen størrelse?

BILLEDERNE OVENFOR:

1//2//3

Indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *