May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

13 ting en (min) mand ønsker sig…

martin

Når en mand, som normalt ellers ikke ønsker sig andet end et glas portvin og nattesøvn, sender mig en liste over nogle fødselsdagsønsker, fortjener det sgu en publikation. I dag bliver ham på billedet – dén mand jeg for fire år siden giftede mig med og som jeg har avlet mine Baryler med – 36 år, og herunder har jeg (i samarbejde med himself) lavet en liste med tretten af hans ønsker, som måske også kan være til inspiration for andre kvinder, der er helt lost omkring hvad pokker I skal give jeres mænd, når/hvis de fortjener en gave. Dén situation har jeg nemlig stået i, et hav af gange, men nu er svaret her 😉 :

speedos

  1. Speedos Jeg troede jeg aldrig at jeg ville sige det (og mene det!), men de klær ham sgu. Nu vil han også have dem i røde… Italiener!

vinholder

2. Læder vinholder til cyklen Sådan en vil jeg da også ha’!

3. Ølsmagning og jeg vil med!

4. En lang aften på Portvinsbaren (Jeg går ud fra han mener alene og med en masse lommepenge fra den ‘loadede’ Sydhavnsmamma. Om han får det er en anden sag).

5. Bogen “Afvæbnet kritik – om flexismens små doser af arsenik”. Bogen er baseret på flere års indsamling af de svar medarbejdere får, når de kritiserer deres arbejdsplads. 😳

6. Bogen “Risikosamfundet – på vej mod en ny modernitet”  😳

7. Cykelværktøjssæt elsker jeres mænd ligeså højt cykler som min?

8. Løbesko 

jagtpakke

9. Dykker Jagtpakke mega blæret gave, hvis jeg havde råd…

10. Mere tid til at bygge vores lejlighed og vores båd…

11. Fred i verden. Det ønsker jeg mig NATURLIGVIS (muligvis lidt naivt, men) virkelig og inderligt også <3

12. En god Whisky (Som jeg måske bæller)

13. Et guldkort til fri afbenyttelse af denne hjemmeside til HELE familien (muligvis mig selv der lige drømmede dér)

Indeholder affiliatelinks 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top