May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

En krone sparet er en krone tjent – Kode til 30 % EKSTRA rabat på udsalgsvarer hos Ellos! Dammit!

ellos

Jeg ved ikke helt hvad der går af mig for tiden, men jeg kan ikke styre det. Min shoppetrang, selv på et i forvejen overskredet budget. Men jeg føler, at det er lidt OK, når der er SÅ gode tilbud, at jeg  næsten har sparet penge 😉

Hurry up, for koden 345707 giver nemlig 30% EKSTRA rabat på i forvejen udsalgsvarer på Ellos egen kollektion t.o.m. 31. juli 2016! Se fx alle deres lækre (billige :- I) boligsager HER.

Indeholder affiliatelinks

Del på Facebook

7 kommentarer til “En krone sparet er en krone tjent – Kode til 30 % EKSTRA rabat på udsalgsvarer hos Ellos! Dammit!”

  1. Koden virker desværre ikke her, så måske jeg har misforstået noget.
    Jeg har udelukkende smidt udsalgsvarer fra Ellos’ eget mærke i kurven, men ved alle varer står der “kan ikke kombineres med andre rabatter”, og der sker ingenting, når jeg tilføjer koden 🙂

    1. Hej igen, jeg har tjekket det – og det burde virke? Men det gælder kun på i forvejen nedsatte Ellos varer – altså en EKSTRA rabat på i forvejen udsalgsvarer – er det også dem du har lagt i kurven? 🙂

    2. Hej igen! Jeg har tjekket det – og det virker på både min og min kollegas computer. Er du sikker på at det kun er udsalgsvarer du har puttet i kurven og skrevet koden i det rigtige tjek ud felt? 🙂 Håber det lykkedes for dig 🙂

      1. Ha! Det gik op for mig, at der står, at rabatten fratrækkes ved kassen – hvilket den ganske rigtigt gør 😉 Undskyld besværet!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top