May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Selvom man har børn kan man godt have brug for ikke at være mor + 30 dages gratis brug af Storytel

storytel

Sponsoreret

storytel2

Under min ferie i Grækenland, som primært bestod af badning, souvlaki og leg med Barylerne, brugte jeg ivrigt i dagens små pauser – og aftenerne, efter ungernes sengetid, min tid på at lege mor uden børn – at skovle lidt ind til den del af min hjerne, der stadig virker, til trods for speedy dage for en træt (hjernedød) mor 😉 Jeg plantede simpelthen min ladeport på en stol på vores balkon, med udsigt over havet, ploppede nogle bøffer i ørerne og slugte bl.a. lydbogen “En mand der hedder Ove”, på Storytel – en skide smart app til din tlf og Ipad, som både mine unger og jeg er blevet afhængige af. Hverdagsaftenerne hjemme i Sydhavnen bliver oftest brugt på at putte unger, der overhoved ikke gider at sove, og efterlader derfor ikke meget tid til at være kærester, eller til alene-tid. Alligevel er jeg lidt pinlig over at indrømme, at jeg har ikke læst meget mere end en håndfuld bøger til ende, efter jeg er blevet mor for mere end fire år siden. Jeg er til gengæld SÅ glad for, at jeg nu ikke længere behøver at tage mig sammen for at guffe lidt viden ind til første etage. Det kører nu lige lissom’ bare selv ind… 😉

Hvis I selv har små børn eller kender nogle der har, ved I stensikkert, at man som forælder godt kan være godt udkørt henad aftenen. Og jeg siger ikke, at man ikke kan være træt, fordi man ikke har børn – for det husker jeg tyyydeligt, at jeg også selv var dengang jeg ikke havde avlet endnu!

Men når man er træt (eller frisk), så kan det være virkelig dejligt, at slænge skankerne (som efter ferien i Grækenland er fyldt godt ud med fritter, olie og ekstreme mængder af Kit Kat) op, og bare LYTTE til en god bog! Jeg er dog også fan af the old fashion style, hvor man selv kører historier og viden ind, til toppen af kroppen, gennem øjnene, og derfor er det rå fedt, at Storytel også har et hav af E-bøger, og at man kan skifte mellem at lytte og læse på et udvalg af bøgerne.

I stedet for at smide en iPad i hænderne på de små, når jeg lige skal have et bad, lave mad eller Instaspamme 😉 lytter særligt min pige på 4 ofte til børnebøgerne på app’en. Bøgerne er inddelt i aldersgrupper, så det er super enkelt at finde rundt i, selv for sådan en teknologispade som jeg. Da vi rejste mellem øerne på vores nylige rejse til dette paradis og denne partyø, lyttede Uma (også SAMMEN med mig) fx til Onkel Rejes (sø)røverhistoerier og Pippi Langstrømpe. Man kan nemlig lytte til et ubegrænset antal af bøger af gangen offline, hvilket gjorde at vi ikke behøvede at være afhængige af nettet, eller slæbe en masse (tunge) bøger med hjemmefra. Vi ‘tankede’ bare nye lydbøger op til offline brug, når vi på hotellet havde adgang til nettet. Også mine forældre fik også hurtigt smag for app’en, der pludselig gav mulighed for at trække stikket for en stund og døse hen i drømme/eventyr/fortællerland – og med funktionen “sleeptimer” slukker app’en automatisk for afspilningen, hvis man fx lægger sig til at sove med oplæsning i ørerne. Dét smart! Desuden bliver listerne over kategorierne på bøgerne jævnligt opdateret!

Under ferien smed jeg mig i grams med følgende bøger, som jeg vil anbefale den kvindelige læser (og for den sags skyld mandlige), at kaste sig frådende over:

“En mand der hedder Ove” af Fredrik Backman- en morsom bog der konstant får dig til at klukke og smile i hele fjæset!

“Bedemandens datter” af Sara Blædel – en rocker spændende bog!

“Planen” af Morten Pape – en bog om at vokse op i Urbanplanen – ‘et boligområde med flere tørklæder end tylskørter, og hvor drømme er for de dumme’

Har du nogle anbefalinger til gode bøger?

Hvis du selv vil afprøve Storytel, og blive boglytter lissom’ moi og Barylerne, kan du gøre det gratis lige HER !  G O L Æ S E H E S T 😉

storytel1

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top