May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Netværksmiddag og en meget meget fuld (Sydhavns)mor!

bdmiddag11

Nu er det 9 måneder siden jeg startede sydhavnsmor.dk i et anfald af en længere trang til at lave andet end skifte bleer og gå til babyrytmik, under min anden barsel, med min søn Sofus. Jeg ELSKEDE at være på barsel med ham, for han er jo (i min optik) verdens sødeste og lækreste dreng, men som mange andre mødre måske har har det, havde jeg også brug for at få gang i mig ‘eget’ projekt – som så naturligt startede med at omhandle min barsel og børn – på Sydhavnsmor (som var et navn min kloge søster fandt på). Her, en rugetid senere – og efter endt barsel, hvor jeg igen er tilbage på job, har bloggen taget en lille drejning, hvor jeg nu ikke kun skriver om livet som mor, men også om sund mad (der smager syndigt), kultur, rejser, interiør, (budgetvenlig)shopping, familieliv mm. – det er vel det man kalder en slags livsstilsblog. Jeg er V I L D, V I L D E R E, V I L D E S T med at skrive herinde på bloggen og elsker også når I melder tilbage med jeres holdninger og gode fifs til opskrifter mm. Bliv endelig ved med det 🙂

bdmiddag

bdmiddag2

bdmiddag5

I onsdags var jeg til middag med 75 bloggere fra netværket jeg er en del af – Bloggers Delight. Vi er ca 250 premium bloggere i BD’s netværk, og vi var alle inviteret til netværksmiddag på en åndssvagt god restaurant på Vesterbro. I bloggerverdenen har jeg fra før jeg – og de, startede bloggen, tre gode veninder; Mathilde, Mia og Josefine, som også bloggere hos BD. De to sidstnævnte inkl. en nuttet baby Elva, fulgtes (den første spiller pt Baby i genopsætningen af Dirty Dancing i Operaen) jeg med til middagen. Jeg kendte jo ikke et øje, andre end af navn.

Men SÅ kom der enorme mængder af alkohol på bordet, hvor jeg havde godt selskab af MimoMimo, Yogamor, Marie Jedig, Migoglillimy og BD’s direktør Henrik. Efter at have skovlet en tre-retters og alt for mange glas champagne, hvid – og rødvin ned i svælget, røg de fleste af os videre i taxaer og nogle af os på cykler (Marie lånte mit barnesæde bag på cyklen. – nogle har bare mindre røve end andre) til en bar i Indre By, hvor der var fri og farlig) bar som Mia og jeg (og alle de andre festlige bloggere) nød liiiidt for godt af. Jeg er en glad festalkosut, men normalt falder jeg enten i søvn efter to glas vin eller stopper langt før jeg gjorde i går, fordi jeg har to små Baryler der nornalt vækker mig før fanden får sko på. Min datter sov hjemme hos mine forældre, da hun var med dem til koncert for at høre min søster der er en af sangerinderne i dette fede band. Min svoger – forsanger i dette blærede band, spillede denne aften guitar, så hele familien var samlet i Byhaven for at huje. Minus mig. Jeg var selv ret ærgerlig over ikke at kunne være med, men der hvor jeg var, manglede der vist heller ikke noget…

bdmiddag12

bdmiddag14

bdmiddag15

bdmiddag13

bdmiddag16

Efter at have startet ud med at være en herre grådigPer og bestille 4 forskellige longdrinks (og tylle dem ret hurtigt) kørte festen bare derud af. Dansegulvet var vådt og hedt og bloggere som Sneglcille, Far til fire piger, Lilletutogmor, Meyermor og en hulans masse andre mommy, fashion osv. bloggere gjorde festen endnu sjovere – og vild, end den allerede var. Senere dukkede Nicklas Bendtner op på baren med en flok venner, og i min pinlige brandert var jeg på vej over for at lave en ægte blogger-selfie med (den lidt selvhøjtidelige) fodboldspiller(en), men blev heldigvis stoppet, før jeg blev overmodig og (endnu mere) pinlig, end jeg allerede var midt på dansegulvet, klokken tre om natten…

bdmiddag7

bdmiddg6

bdmiddg10

bdmiddag9

Cykelturen hjem med Mia gennem Vesterbro, var lang og farlig. Min elskede og skide smarte cykelhjelm var ikke medbragt, da jeg ikke kunne presse den ned i min lille dametaske, og med de voldsomme procenter jeg havde indtaget kunne det have endt meget galt. Jeg kom dog hel hjem til Sydhavnen, hvor mand og søn sov, hoppede ind i min datters højseng og sov som en sten til lidt i otte, hvor jeg vågnede med følelsen af at Saraha havde indtaget min mund. Der var fuld tørke plus ekstrem hovedpine på første etage! Min krop kunne ikke bevæge sig, og jeg faldt ned af de otte trin fra sengen mod gulvet, og kravlede ud på badeværelset for at komme af med gårdagens (giftige) indtagelser. Kravlede tilbage, op i sengen og lå dér stiv og brak indtil halv fire, hvor mine børn og mand kom hjem fra et besøg hos mine forældre.

Ungerne var henrykte over at se deres (syge, ynkelige) mor, og hoppede på både ansigt og ømme krop indtil klokken var halv otte og alle mand røg til køjs. Min datter som jeg skulle putte ville dog ikke sove og jeg endte derfor OGSÅ med at bruge hele aftenen på at ligge i højsengen. Således blev hele torsdag d. 14. juli 2016 tilbragt i en børneseng, under loftet, af en meget tømmermændsramt mor, der helt helt HELT sikkert først drikker igen om laaaaang tid (på søndag, når min søster og jeg skal fejre min mors fødselsdag med en overraskelsesdag. Uark).

bdmiddg17

Del på Facebook

2 kommentarer til “Netværksmiddag og en meget meget fuld (Sydhavns)mor!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top