May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Explore Sydhavnen – Vil du med mig på cykeltur i morgen i mit hood? :-)

exploresydhavn

I morgen, lørdag skal jeg på denne gratis cykeltur i Sydhavnen, som min mor er guide på og jeg glæder mig vanvittigt meget! Min gode veninde Vibe har taget turen før og anbefaler den til alle mand, der synes det er spændende at se og høre om Københavns Sydhavns forandring fra industrihavn til en ny bydel med moderne arkitektur.
Turen går via den gamle Sluse, rækken af levende gamle bådklubber, naturområdet Tippen, kolonihaverne, kulturhuset Karens Minde og slutter i Sydhavnens gamle arbejderkvarter.

Mødested: Teglholmsbroen, Teglholmens Sydkaj kl. 13! Se mere og tilmeld dig gratis HER.
Slutsted: Ved Anker Jørgensens bolig ved Sydhavns Plads (Borgbjergsvej 1).

Heya! Jeg håber, at vi ses i mit hood i morgen! Jeg er klar med min smarte nye cykelhjelm (look at this!) + min dame-sportscykel sharp tretten!

sydny22

sydny7

sydny16

Ovenfor billeder fra den nye bydel 

sydgl10

sydgl13

sydhavnengl1

Ovenfor billeder fra den gamle bydel 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top