May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

DERFOR er det fedt at have en søster

distortion7

I 29 år har jeg haft en søster. Og jeg har aldrig været andet end stjernelykkelig, for at have fået netop HENDE. Hun er en af de vigtigtste personer i mit liv, inkl. min egen lille familie (børn og mand) og mine forældre.

Hun er daglig leder i et væksthus, der beskæftiger sig med musik og lyd, hun er sanger i eget band – The Bowdashes, (sammen med min gamle svinger af en lækker roomie, der i tidernes morgen altid rippede mig for avocadoer og hård sprut). Og så er hun vildt god til matematik (noget jeg ikke selv kan prale af) og har en kandidat i økonomi, fra Københavns universitetet.

Linn og jeg har altid været meget forskellige både i væremåde og udseende. Hvor Linn som barn var mere rolig og lidt genert (og havde – og stadig har, kæmpe store, megapæne smilehuller) var jeg lidt mere uregerlig og frembrusende (og havde kun de dér smilehuller nederst ved lænden I ved. Snyd! 😉 ). Mine forældre var ret happy over at få en stille to’er, som snildt kunne ligge pænt i sin tremmeseng og vente på at mine forældrene stille og roligt vågnende af sig selv. Sådan ved 12-tiden om formiddagen… Imens jeg legede i ude i vores have sammen med onkel Alu.

Linn er en af de mest stædige mennesker jeg kender, hvilket kan være skide irriterede i en diskussion, men nok så sejt, når der handler om at nå nogle mål. For hun giver sgu aldrig op, eller hopper over hvor gærdet er lavest (som jeg godt kan finde på, sch!).

Herunder har jeg lavet en lille liste over hvorfor dælen det er så fantastisk, at have en søster! Og jeg er nu ret sikker på, at det er lige så vildt og skønt at have en bror, men jeg har bare aldrig prøvet det, så kan ikke udtale mig 😉 Nu har jeg selv lavet to baryler – én af hver, og håber at de i fremtiden sætter lige så stor pris på hinanden, som jeg mærker de gør nu – og som jeg selv gør, når det gælder min egen lillesøster:

Hun er altid ærlig over for dig. Møg frustrerende nogle gange, men også rigtig rart, så du slipper for at rende rundt i de dér ‘yndlingsbukser med giga røv’ i, alt for længe…

Du er ikke alene om, at have en skør familie 😉

Du har et ekstra (i mit tilfælde, lidt stramtsiddende) tøjskab #minsøstervejerfemtenkilomindreendmigOGdyrkercrossfit

Du har en gratis babysitter, når du har avlet (men der er muligvis pay back time. Overvej det lige 😉 )

Hvis du har en ældre søster, har du kunne låne hendes ID til at komme i byen. Har du en yngre, har du kunne gøre det samme for at få gode studierabatter.

Hun er den eneste person du kan flå hovedet af – have det STØRSTE skænderi med, uden at det koster venskabet. I vil altid være der for hinanden! 😝💕

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized
Sydhavnsmor

Vil I møde min agent?

I maj 2018 opsagde jeg min kontrakt med Bloggers Delight, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og få en tættere kontakt med de brands

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top