May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sommervibes på en grå lørdag

 

Slide2

Sort kjole med broderi / Rustrød kjole / Kimono med frynser (på udsalg!) / Lys rosa kjole (på udsalg!)

Jeg befinder mig i dette øjeblik i et hus i Roskilde. Jeg kører luksusfestivaludgaven, der indebærer en rigtig (bred!) seng, daglige varme bade og hjemmelavet champagnebrunch hver morgen. Det er helt perfekt, særligt når morgenerne lægger ud med regn og solen langsomt kommer listende, når vi endelig får sparket os selv i gang og rammer festivalpladsen.

Selvom regnen står ned udenfor mit vindue lige nu, så er juli måned jo som bekendt sommer. Ergo er det tid til at finde de lettere gevandter frem. Jeg har fundet ovenstående, som jeg gerne vil flagre rundt i denne sommer.

Jeg kommer til at spendere det meste af min sommer i DK og jeg krydser alle fingre for, at det bliver vejr til at bære kjoler med bare ben – igen. Havde jeg dog bare, som Sydhavnsmor, lige nu befundet mig i det græske øhav…

Ha’ en dejlig/grå/solrig/sjov lørdag – hvor end du er!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top