May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Cykelhjelmshelvedet er ovre – se min nye smarte cykelhjem :-)

cyklehjelm

cyklehjelm1

Indlægget er sponsoreret af Ecykelhjelm – Høvding Cykelhjelm Airbag

cykelhjelm2

 

I efteråret skrev jeg om et dilemma, mange af os har: Cykelhjelmshelvedet! Når vi skal ud og slingre på vores jernstativer, vil mange af os (åbenbart) hellere risikere at få et jernrør mast gennem hovedet, eller få hjernen splattet ud på hele vejen, end at påføre os en cykelhjelm.

Når det kommer til vores avl, overvejer vi ikke et sekund, hvorvidt de skal bruge cykelhjem – for det skal de SELVFØLGELIG! Men når det kommer til os selv… så er det altså ‘irriterende’, at frisuren skal ødelægges, med en kæmpe klods om skallen. Fordi vi synes vi ligner noget der er løgn, når vi ifører os en kæmpe hjelm, og er bange for at alle andre tænker “Se! Der kommer HOVEDET cyklende!!!”. Dét her emne er et af mine ømme punkter, for jeg nærmest hader mig selv, for ikke at have iført mig den hjelm, som jeg faktisk har – men ikke har brugt.

At min forfængelighed overgår mit ansvar overfor mine børn er jo helt gak! Hvis jeg vælter på cyklen – og det behøver faktisk ikke, at være et stort styrt, eller en lang tur, før det kan ende meget, meget galt – så har mine børn ingen mor, der kan tage sig af dem. Derfor er jeg blevet så glad, for min nye Ecykelhjelm – en cykelhjelm med airbag. Altså en selvoppustelig cykelhjem, der sidder som en krave om halsen, og som tages på, inden jeg hopper på cyklen. Jeg er helt vild med den! Jeg cykler hver dag mellem Sydhavnen og Vesterbro, hvor jeg arbejder, og hvor mine børn går i institution. Der er mange mennesker på cykelstierne og jeg krydser en stor vej – turen er hver vej tre km, som principielt kunne smadre mit liv, hvis jeg (som jeg har gjort hidtil) vælger ikke at beskytte min skal. Hjelmen (som vejer kun 635 gram – og som du kan se på billederne) er en af de sikreste hjelme i danske tests og pustes op ved hjælp af små sensorer, der opfanger ens bevægelser, hvis uheldet er ude. Og mange forsikringsselskaber erstatter faktisk hjelmen, hvis man styrter og den udløses.

Jeg kan sætte en hestehale – eller for den sags skyld kan jeg lave det vildeste rottehale-springvand oven på hovedet, uden nogen problemer 😉 Martin, min mand er også blevet svært glad ved tanken om at skrotte ‘det cyklende hoved’ og købe sig sådan en hér, for han har nemlig lånt min og blevet ret glad for den også. Men faktisk synes jeg slet ikke at andre ser fjollede ud med hjelme på hovedet eller rundt halsen – jeg synes derimod, at det er helt utroligt fjollet, at lade være med at beskytte toppen af kroppen! Er du ikke enig?

 

cyklehjelm3

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Jeg er sgu bare et menneske.

Nogle elsker kage. Nogle bøger, musik, tørklæder, appelsiner, at spille Ludo, at rejse, deres seng, at arbejde, Michael Jackson, og nogle indretning. Er der noget

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top