Lækkerier – både til boligen og bodyen – til (alt for) gode priser ;)

Jamen, det stopper vist aldrig. Jeg shopper videre som en gal, for der er så mange fine ting på det dér net. Jeg har her fundet nogle møbler og noget interiør mm. jeg på en eller anden måde må prøve at få presset ind, eller byttet ud med noget andet, for jeg er ret tosset med det – og særligt til de gode priser (lagnerne er på 70 % og passer skide godt til dette MEGA flotte sengetøj, jeg lige har købt til 89 kr. sættet)!

interiør

Reol, køkkenrulleholder, rosa stol, stole, sofa, skab, lampe med bogstaver, sengegavl, lagner 

Desuden har jeg lige fået mig et par knaldfede løbesko, af min (også) shoppeglade farmand, så jeg føler lidt at jeg også er nødt til at iføre mig noget fancy-pancy løbetøj – og snuppe et par sko mer’. Måske. Herunder er der (slap af! nogle) lækkerier fra Stella McCartney med 30-50 % rabat!

stellamccartney

Taske, heldragt, sko, grå bukser, shorts, grå med rød bukser

Ps: Godt, at man snart får løn!

Indeholder affiliatelinks 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *