May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

70 % på dødlækkert sengetøj + andre (alt for) gode tilbud og smækre sager – Gisp!

may

Potteskjulere, mintgrønne keramik tallerkener, skab, rosa sengetøj, reol på hjul, denimblåt sengetøj, industriel væglampe, gulvtæppe, bænk

Gud, hvor jeg elsker at gøre gode kup! Men uark, det er også både farligt at følge min blog og være mig! 😉 Jeg faldt over et lynende godt tilbud på det lækreste sengetøj til KUN 89 kroner per sæt!!! Jeg har klikket både det rosa og denimblå hjem, for det var simpelthen FOR billigt til at lade være 😉 Og så faldt jeg sørme også liiiige over alt det andet her på siden, som er sat ned med minimum 20 %. Farligt, farligt! Reolen på hjul i midten har jeg længe været forelsket i, og nu er den dælme også på et godt tilbud, så den ruller nok hjemad mod Sydhavnen… Potteskjulerne og de mintgrønne keramik tallerkener er super fine, skabet lækkert (til min stue), væglampen til mit soveværelse og bænken til min kommende kolonøjser eller bådhus. Gulvtæppet var så billigt (og pænt), at jeg blev nødt til også liiiige at klikke det hjem til Sofus kommende minicrip!

 

Og så faldt jeg også over alle disse lækre sandaler til de bare sommertæer…

sandalindlæg

Klik på tallene herunder for at se mere:

1 // 2 // 3 // // 5 // // 7 // 8 // 9

Mit problem med at finde sandaler, er i år ikke længere eksisterende. Jeg har her fundet ni bud, fra 200 kr og op – (nr 5. i midten er på tilbud og jeg er helt tosset med dem!) – på nogle (mere end andre) behagelige sandaler. Nr. 2 synes jeg er hammer festlige. Der er på en måde lidt Scary Spice, på den fede måde, over dem og jeg fik nærmest lyst til at arrangere en bytur på stedet, da jeg faldt over dem! 😉 Nr. 8 har jeg allerede lagt i kurven og foruden nr. 2, vil jeg i hvert fald også gerne klikke nr. 3, 6 og 7 hjem. Jeg skal bare lige vende (ungernes) sparebøsser først… 😉

Åh, jeg kunne jo bare sidde her dag ud og dag ind og overtrække.

Hvilke er dine favoritter?

Hvis du (heller) ikke ka’ få nok af shopping, så gå på opdagelse i indlæggene klar til stranden og sommerkluns – også til os med topmaver 😉 But I’ll tell you: It’s dangerous!

Indeholder affiliatelinks 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top