May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fra buttet til babe på 3 uger – Uge 2: Bildækket længe leve!

frabuttettilbabeuge2

At spise efter LCHF-principperne har været nemt. Hvis jeg har gjort det rigtigt, vel at mærke 😉 Mest af alt fordi jeg slet ikke har skulle tælle kcal og gram. Jeg har spist hvad jeg har haft lyst til indenfor rimelighedens grænser, og har selvfølgelig været bevidst om hvilke (fede) madvarer der har været gode for det endelige resultat.

At jeg så alligevel tyllede en iskold Sauvignon blanc lørdag aften sammen med min svenske ‘storesøster’ – som spontant dukkede op da jeg overnattende i mine forældres bådhus på Sluseholmen, – taler vi ikke om 😉 Det var overhoved ikke meningen at det skulle ske. Altså at ugen skulle indeholde procenter.

Før jeg, en halv time forinden hendes ikke ventede (men super hyggelige) besøg, købte jeg aftensmad i den lokale Irma. Vinen var på TILBUD, lå på køl og var ISKOLD – og jeg var BRAND hed (det var jo trods alt 28 grader!). Ikke destro mindre gjorde den min aften i bare svedende tæer, med direkte udsigt og adgang til Københavns havn, 10 – eller måske 100 gange bedre. Alkohol er både farligt – og lækkert! …

Da jeg mandag morgen stillede mig på vægten, efter en uge fyldt med proteiner fra fisk, ost, en ordentlig bunke grønne proteinboller uden melsamt smør, fløde og agurker, var jeg alligevel en kende nervøs for om resultatet fra sidste uge (læs HER), havde rykket sig. I alt sagde vægten nu – 2,4 fra jeg startede mit #frabuttettilbabe-eksperiment for to uger siden, og jeg var ærligt talt mer’ end lettet over at se de anstrengelser (jeg havde gjort mig for at presse en halv flaske hvidvin i svælget 😉 ) havde givet bare en smule resultater 😝 : JEG KAN NU PRESSE BILDÆKKET NED I MINE MEGA STRAMME BUKSER IGEN! YAY!

Nu er 2/3 af mit lille bikini-bootcamp eksperiment overstået, og jeg kan se frem til en mere eller mindre kødfri uge, da jeg fra i går morges er begyndt at spise efter min blodtype. Jeg havde forstået at blodtype A-mennesker skal leve vegetarisk, men fisk, kylling og kalkun er åbenbart ‘OK’ i begrænsede mængder. Så i dag røg der et par fiskedeller med en halv agurk og en peberfrugt ned til frokost. Aftensmaden blev dog lynhurtigt oralt eksekveret, da jeg havde kvalme og hovedpine og kastede en melfri toast i svælget. Umiddelbart et mærkeligt spise, når man ikke er på toppen, men åbenbart det eneste min dvaske, slaskede krop havde lyst til.

Nu ser jeg positivt fremad og tænker på alle de gode retter jeg skal lave i ugens løb. Jeg glæder mig over, at være mere miljøvenlig i denne uge – end forrige, hvor den stod på (alt for meget) DYR.

I denne uge lyder aftenmåltiderne i Sydhavnshytten på:

Mandag: Melfri toasts 

Tirsdag: Friske vietnamesiske foråsruller

Onsdag: Squash-spinatsalat med gedeost

Torsdag: Broccolisuppe med gedeost

Fredag: Noget sundt Vesterbro take-away (muuuuligvis fra Madglad), da jeg har aftenvagt på Teatret Zeppelin.

Lørdag: Min mand og jeg skal være kulturelle og se “Felt” under CPH Stage, som min gode veninde Mathilde spiller med i, og skal efterfølgende høvle (veggie)burgere på Halifax, imens verdens bedste mormor passer vores lækre avl.

Søndag: Pizza af denne low-carb bund med artiskokhjerter, spinat, hvidløg, ruccula og mozzarella. Jeg savler allerede! 🙂

Jeg håber ugen vil spille, og at jer der er røget med på eksperimentet rasler kiloene af jer. I ugens løb vil jeg gennem-fritte nettet (som en lille belønning for alt det her slankefims) for fedt – og budgetvenligt sommertøj – der klær’ os med lidt topmaver 😉 Jeg trænger i den grad til nogle low-budget, men lækre sommersager, inden jeg rejser på denne hede ferie om få uger. Skal I også rejse? Fortæl!!! 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top