May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Distortion, en crazy mamma og The Entrepreneurs

distortion10

distortion3

Det er jo blevet ægte svedig sommer! Jeg føler mig lidt lummer på den hotte måde, hvor et par daglige truckere er nødvendige, for ikke at skræmme andre væk. Jeg sveder sgu! Og jeg elsker det, for jeg har frosset i alt for mange måneder. Torsdag havde manden givet mig ‘fri’ og jeg var ude for at lufte mine bare, (virkelig) blege skanker til hipsterparadiset Distortion, på Vesterbro. Det var alt for længe siden, at jeg selv havde deltaget i løjerne p.g.a. lømler og andre planer, så jeg glædede mig til at lege youngster med alle de lækre og smarte københavnere.

Da jeg kl. fire cyklede stivbenet fra job, for at møde min gode, gamle veninde Nanna – foran hendes (meget befærdede) hoveddør på Dannebrogsgade, mellem KNALD høj elektronisk musik, halvnøgne mennesker og konfetti – fik jeg et sug i maven: Jeg kan sgu da stadig! Hvem sagde at livet var slut, når man fik børn? FJOLS! NU skulle jeg gazze den helt af 😉

 

distortion7

Nanna, Luna og min søster Linn på Dannebrogsgade

distortion8

Udsigten fra Nannas lejlighed

distortion6

 

Uden alkohol i blodet (man er vel på #frabuttettilbabe) fik min meget gravide veninde, min søster – som vi hentede ned fra hendes giga og solrige altan på Westend – og jeg svunget os rundt i Vesterbros (dejligt) larmende gader. Vi fik fråset salater fra en favorit – Madglad, og kebabser fra en anden favorit, løftet op i kjolerne og danset på Istedgade til Citybois og en måske-ecstasy-ramt DJ, der ga’ den fuld hammer! Det var feeeedt! Alt er jo fedt når solen skinner, folk er glade og musikken spiller 😉

Jeg mødte gamle venner, fik nye venner og badede i lykke og sol! Mange mennesker rendte rundt med deres unger – de fleste med store lyserøde – og grønne hørebøffer, og flere biler – som ikke var blevet kørt væk, inden festen gik løs – var dækket til af mennesker. Ejerne af bilerne (med buler og ridser) var muhhhligvis ikke lige så glade som jeg, dagen efter.

Når man har det sjovt, flyver tiden afsted. Det er lidt ligesom, når man har børn 🙂 Så seks timer efter bydelsfesten startede, sluttede den igen, med et ordentlig brag på scenen i Flensborggade, hvor min svoger Mathias, sammen med sit band The Entrepreneurs (som også skal optræde på Roskilde btw!), leverede den fedeste koncert! Der var pakket med mennesker, folk sang med og mine forældre, som havde chillet til Distortion Jazz i Enghaveparken, var rykket tættere på braget, og piftede og dansede indtil bandet fløj af scenen. Arrangørerne stagedivede og alle de fulde og glade folk gik svejende hjem, fra et totalt smadret Vesterbro. Fredag morgen kl. 8.30 mødte jeg på arbejde, på Vesterbro. Midt i dét, der dagen og aftenen før, havde været Danmarks største gadefest for ca. 100.000 mennesker. Og man kunne næsten ingen spor se fra festen.

Jeg er klar igen næste år, ikke-inkluderet et #frabuttettilbabe eksperiment 😉 Vil I med? 🙂

 

 

distortion9

Min seje far og dejlige mor

distortion2

The Entrepreneurs på scenen

distortion1

Tætpakket publikum til The Entrepreneurs blast!

 

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top