8 svedige sommerkøb til datteren

 Sommeren er nææsten skudt igang. Troede jeg, efter det havde været nogle af tyve grader i forrige uge. Men så kom den forbandede regntid tilbage. ORH!, hvor er det altså bare irriterende, når man nu lige havde pakket alt andet end mavebluser, thongs og solcreme væk… næsten.  Heldigvis er den officielle sommer endnu ikke startet, så jeg har tænkt mig at plage Manden om, at sprænge budgettet på noget shopping til datteren, midt i al is-fråderiet. Om ikke andet, har man vel for f… da vel lov til at drømme 😉 Hilsen moren, der alligevel, i sidste ende ikke har noget som helst at sige, ift. hvad datteren ifører sig. Hvis jeg dog bare kunne mase eget kadaver ned i den dér badedragt og jakke… Suk. Og go’ lørdag!

 

0tte til pigen maj

Indeholder affiliatelinks 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *