May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

8 svedige sommerkøb til datteren

 Sommeren er nææsten skudt igang. Troede jeg, efter det havde været nogle af tyve grader i forrige uge. Men så kom den forbandede regntid tilbage. ORH!, hvor er det altså bare irriterende, når man nu lige havde pakket alt andet end mavebluser, thongs og solcreme væk… næsten.  Heldigvis er den officielle sommer endnu ikke startet, så jeg har tænkt mig at plage Manden om, at sprænge budgettet på noget shopping til datteren, midt i al is-fråderiet. Om ikke andet, har man vel for f… da vel lov til at drømme 😉 Hilsen moren, der alligevel, i sidste ende ikke har noget som helst at sige, ift. hvad datteren ifører sig. Hvis jeg dog bare kunne mase eget kadaver ned i den dér badedragt og jakke… Suk. Og go’ lørdag!

 

0tte til pigen maj

Indeholder affiliatelinks 
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top