May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

14 situationer alle (psycho)forældre kommer ud for med deres børn

Min gode veninde Mathilde, som jeg tidligere i år var på total børnefri ferie med HER, har sendt mig disse billeder. Hun kender mig aldeles godt, og ved at jeg ikke altid brækker mig af grin i situationer som disse, men efterfølgende (kan) synes det er møg sjovt, at tænke på hvor sindssyg (stressende) hverdagen med børn rent faktisk oftest er. Verdens sødeste baryler, som beriger vores liv med kærlighed og kaos. Hvor mange af disse situationer, illustreret af Brian Gordon har I ikke selv stået i? Og vær nu ærlige – også når det gælder billede tre… 😉

forældresit15

Mine unger, særligt den store har kastet flere sten og sandbunker ned i halsen end hun har ædt reel, fast føde. På et tidspunkt var jeg sgu helt nervøs, når jeg gang på gang hentede ungen i institutionen og det der kom ud i bleen (gennem hele tarmkanalen) var rent SAND! Børn er mærkelige 😉

 forældresit4

Jeg har prøvet det dér… Orh!

forældresit2

Jeg troede aldrig jeg ville blive sådan en psycho-mor, men ork jo, jeg har da også stået offentligt og heppet på min datter der slog katten af tønden – og come on, altså… Efterfølgende krøb jeg langs væggen af flovhed over min ivrighed. Alt-alt-for-meget-typen!

forældresit6

forældresit8

Det sker hver nat, før fanden får sko på… at min søn mener, at det er morgen…

forældresit1

forældresit3

forældresit5

forældresit7

forældresit9

forældresit10

forældresit11

Hvis jeg overhoved når til sofaen efter put er det en god dag…

forældresit13

forældresit14

Jeg ville ikke forstyrre med al mit bræg, så lod de sidste mange illustrationer stå – og jeg er ret sikker på, at dig med børn, kan krydse ovenstående scenarier af som genkendelige? Du har selv været der, har du ik? Hvem f… har ikke, ærlig talt…?! 😉

Del på Facebook

1 kommentar til “14 situationer alle (psycho)forældre kommer ud for med deres børn”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top