May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnen i billeder: Den gamle del

Nu jeg går og taler så herrens pænt om Sydhavnen, synes jeg, at jeg lige ville vise jer i billeder, hvorfor her er så farligt lækkert 😉 I dag kan I se billeder fra den gamle del af Sydhavnen, også kaldet Kongens Enghave. Her bor jeg. Senere bringer jeg også et indlæg med billeder fra den nye bydel 🙂

sydgl14

Billedet herover viser Fiskerihavnen. I det røde hus, sejlklubben West, holdt jeg mit bryllup. Læs om det HER 🙂

sydgl13

Fiskerihavnen

sydgl15

Fiskerihavnen

sydgl12

Fiskerihavnen

sydhavnengl4

Naturlegepladsen i Valby Parken snyder med navnet, for parken ligger i Sydhavnen. 

sydhavnengl1

Naturlegepladsen er 20.000 m2 stor og Københavns største 

sydhavnengl3

Valby Parken

sydhavnengl2

Valby Parken

syfgl16

Valby Parken i vinter

sydgl11

Komponist Kvarteret bag Mozarts Plads. Hyggeligt andel – og ejerlejlighedskvarter tæt ved Kulturhuset Karens Minde 

sydgl10

Straussvej i Komponist Kvarteret. De fleste stuelejligheder i kvarteret har egen lille have. 

sydgl9

En grøn baggård i Komponist Kvarteret.

sydgl6

sydgl8

Karens Minde Kulturhus i baggrunden – Sydhavnens kulturhus. Hestestalde tilhørende Dyremarken i forgrunden, hvor der bl.a. findes heste, høns, alpacaer, får og kaniner.

sydgl7

Udsigt til et af de fine helårshaveforeningshuse i HF Frederikshøj. HF Frederikshøj er én af de fem fantastiske helårshaveforeninger, der ligger i Sydhavnen. Fire kører efter venteliste, mens HF Mozarts huse bliver solgt på det frie marked. Jeg holder altid skarpt øje med om der kommer et til salg. Er vild med tanken om hus og have. I Sydhavnen! 😉 

Der er ufattelig meget mere af Sydhavnen, jeg ønsker at vise jer. Både fra den gamle del, som byder på mange flere skønne områder. Og den nye del. Så hold øje, for der kommer mer’.

Det vil være fedt, hvis du- uanset bopæl i landet – har lyst til at dele et billede i kommentarfeltet på Facebook, der viser hvordan dit hood ser ud 🙂

Læs også “Mød en Sydhavner – Lisbeth Glygaard” , “Mød en Sydhavner – Lasse Skjønning Andersen” og “Sydhavnen, sikke noget lort!” 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

5 kommentarer til “Sydhavnen i billeder: Den gamle del”

  1. Merete buddig

    Jubiiiiii Sydhavnen!!!!!!!!! Skønt boligområde, og vi har bare det hele… Af det som tæller: miljø og natur og herlige mennesker fra alle samfundslag. Skønne billeder;-))) tak

  2. Ej, så fine billeder af Sydhavnen! Love it!

    Jeg har nomineret dig til en Liebster award (og ja, det er lidt ligesom et kædebrev 😉 ) og jeg håber du vil tage imod den. Jeg skulle nominere alle de “mindre” blogs jeg følger, og der er din klart på 1ste pladsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top