May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Marts måneds ungkarl – Jeppe Ring Laursen

Om man er mor eller ej, i fast, løst eller intet forhold, kan det jo være lidt sjaw, at læse om hvad mændene tænker om os kvinder, ik?… Søde Jeppe fortæller her… 😀

jeppe

Jeppe Ring Laursen, 38 år og forretningsanalytiker.

Bor på Vesterbro med ex-bonusdatter, som han ser, når det passer.

Det bedste ved kvinder er?

Kvinder er fantastiske og det bedste er varmen og sensitiviteten, de dybe samtaler og glæde. En kvindes selskab kan gøre mig glad helt ind til benet, og når det sker, er det den bedste følelse. Så er kvinder generelt mere empatisk anlagt end mænd, dét der giver en god medspiller. Og så er der det uforståelige, det mystiske – det som ikke er mig, helt anderledes end mig. Dét der giver modspil.

Det værste ved kvinder er?

Lige så fantastiske kvinder kan være, lige så fantastisk irriterende kan I være. Kvinder er imponerende gode til at misforstå, fx ikke at tage komplimenter, som de er. Hvis først glasset er halvttomt, er det mere eller mindre umuligt at fylde det op igen, og enhver positiv tilkendegivelse om noget, kan fortolkes til noget negativt om noget andet.

Kvinder og deres krop…

Ud over at kvindekroppen er væsentligt smukkere end mandekroppen, er den en fornøjelse at gå på opdagelse i, at udforske. Kvinder kan desværre have svært ved at give slip, har en tilbageholdenhed for egen krop og er ikke i stand til at være i den og nyde den. Der er ikke noget bedre end en kvinde, som er i stand til at føle og nyde sig selv og som ved hvad hun vil have. Kvinder kan bare meget ofte spejle sig selv i idealer, som ikke er rigtige eller naturlige for den sags skyld – giv los!

Hvad er kvinder gode til, som mænd ikke er?

Multitaske! Kvinder kan holde styr på unger, strikketøj, chat, telefonsamtale og tv-show uden at gå glip af nogen af de relevante ting om hver af dem. Jeg bliver nødt til at stoppe med at tygge tyggegummi, når jeg skal gå ned af en trappe.

Kvinder og deres veninder…

Kvinder og deres veninder kan modtage priser for at kunne analysere hvad som helst til en hvilken given slutning, der får det hele til at passe. Veninder kan være så opslugt af denne samtale, at de er svære at løbe udenom på en tur rundt om søerne. Og så kan veninder på godt og ondt afgøre et forholds skæbne, hvilket er en imponerende stærk konstellation.

Det mest sexede ved kvinder ?

Det mest sexede ved en kvinde er flirten, spillet med øjnene, at du tør stå ved sig selv – at se og blive set. At give sig hen, lade sig styre og samtidig ved hvad hun vil. Det sexede og seksuelle er en bindende nødvendighed i ethvert forhold, at man finder hinanden, og holder hinanden fast i lyster og endorfinrus.

Det mest ufeminine en kvinde kan gøre?

Det er enormt ufeminint at smaske, når man spiser. Og så er kvindelige vægtløftere i statur ikke dem, der i min konkurrence løfter trofæer for det feminine.

Det forstår jeg ikke ved kvinder…

Jeg forstår ikke kvinder, der har behov for at redde mænd, dem som på bedste Florence Nightingale-manér skal bistå tosserne, som taler med musklerne – også overfor kvinderne selv. Og så kan kvinder være uforståeligt modbydelige overfor hinanden med intriger og snakken bag ryggen.

Hvad burde kvinder vide om mænd?

Vi er ikke så komplicerede, men vi er heller ikke særligt kloge og aner fx sjældent, hvad I tænker lige nu, og er ej heller særligt gode til at gætte. Så svesken på disken, fortæl os hvad der sker og drop rebusserne.

Hvad er en god date?

En god date er når man er til stede og bare er i nu´et. Ser øjnene, hører stemmen og ikke prøver at analysere det hele eller skal overveje, om man skal spørge om lotto-tallene for at få samtalen videre. Omstændighederne er underordnede, så længe selskabet er det rigtige.

Hvad slår benene væk under dig ved kvinder?

En kvinde kan slå benene væk under mig, ved at være stærk, for jeg står nemlig ret fast. Og så er det en fordel at kunne være med på ordgøgleri. Men jeg falder for en selvsikker kvinde, som får mig til at smile og grine, er åbensindet og giver mig kuldegysninger, når hun nusser mig i nakken. Og så alle de andre floskler, som jo selvfølgelig skal passe med lige akkurat mig.

(Du kan også læse februar måneds ungkarl, lige HER. Og evt. indlægget “Kvinder og vores vægt”).

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top