May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg skal ALDRIG have flere børn…

rod

 

…, bandede og svovlede jeg den anden dag. Efter en hel dag alene hjemme med unger på ferie, imens Martin var på arbejde.

Dagen startede, som den som oftest gør, da fanden fik sko på og var i højt(råbende) tempo hele dagen igennem. En ren fest – ungerne fik både hældt min te ud i hele sofaen, hjalp mig med at vaske op og smadrede to (pissedyre) kopper, legede flyvemaskine, hvor den ene fik knaldet hovedet ind i en glasplade og fik hul i panden, fik tegnet en masse fine tegninger (i ansigterne, på bordet og på væggen) og fik en masse mad (smurt ind i alle spisestuemøbler) – indtil jeg… eller øh, ungerne faldt omkuld og dagen var ovre. For hele Familien Træt.

Sjovt nok glemmer jeg altid disse jeg-føler-konstant-at-jeg-er-ved-at-få-en-blodprop-dage umiddelbart efter.

Når krapylerne smiler til mig og kigger på mig med deres herre lækre brune øjne (som de har arvet fra deres herre lækre far), når den store siger “Mor, jeg elsker dig helt vildt meget”, eller den lille krammer mine ben, rækker armene op mod mig og kommer op til mig og knuger sig ind til mig. Når vi er på tur, solen skinner, fuglene (eller nogle andre) synger, og alle er glade og friske. Og en helt masse andre tidspunkter – som ikke er lige så rosenrøde og sukkersøde som ovenstående eksempler 😉 –  ja, så bliver jeg dældylme så hamrende lykkelig indeni og tænker “arhhhh, vi snupper sgu´da lige sådan en møgunge dér til…” 😉

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top